Sandra Bullockil tuli tohutu idee, kuidas Oscarite õhtujuhi mure ära lahendada

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Bullock
Sandra Bullock Foto: FRED THORNHILL / REUTERS / Scanpix

Oscarite galani on jäänud kaks kuud, ent seni pole veel lahendust leidud õhtujuhi probleem – rolli valitud Kevin Hart astud meedia surve tõttu tagasi ning Ameerika filmiakadeemia muurab pead, kes sobiks väärikat õhtut vedama. Kui näitlejanna Sandra Bullockilt Associated Pressi intervjuus tema arvamust küsiti, tuli too üpris huvitavale ideele. 

Näitlejanna tuli mõttele ühe õhtujuhi ideest sootuks loobuda ning pakkus välja innovaatilise alternatiivi, mis kõlab üpris toredasti. «Akadeemia peaks võtma saalist suvalised näitlejad ning laskma neil telepromteri abil õhtut juhtida,» sõnas Bullock. Ta lisas, et näitlejaid ei peaks üldse ette hoiatamagi – lihtsalt: nüüd on sinu kord, saa hakkama, oled-näitleja-või-ei-ole põhimõttel. Näitlejanna arvates on saalis viibijad kõik võimelised ja väärt õhtut juhtima ning miks ka mitte. Väärib täitsa kaalumist või mis?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles