Autoõnnetusse sattunud tüdrukutebänd La La Ladies vahetas liiklusvahendi hobuste vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjust paanikaks: La La Ladies neidude lennuk lülitus Uus-Meremaalt naastes mitu välja
Põhjust paanikaks: La La Ladies neidude lennuk lülitus Uus-Meremaalt naastes mitu välja Foto: Instagram

Eelmisel nädalal autoõnnetusse sattunud Eesti tüdrukutebänd La La Ladies on vahetanud endise liiklusvahendi uue ja turvalisema vastu, nimelt sõidavad kaunitarid nüüd ringi ühehobujõuliste seljas.

Ansambli solist Kethi Uibomägi sõnas Elu24le, et on alati olnud suur ratsaspordi fänn. «Meil oli Valgas Kiisa talus esinemine ja kuidagi see nii sattus, et tüdrukud said esimest korda hobuse selga,» sõnas 29-aastane lauljatar. Küsimusele, kas eelmine liiklusvahend ongi nüüd hobuste vastu vahetatud, vastas Kethi jaatavalt: «Oleme küll vahetanud!»

Vaata, kuidas laulutüdrukud ratsude selga sobivad:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lalad ja nende ratsud ?? Aitäh @v1kerkaari , et meid ratsutama viisid :) #lalaladiesband

A post shared by La La Ladies (@lalaladiesband) on

Tüdrukutebänd La La Ladies sattus autoõnnetusse eelmisel nädalal, kui sõideti esinemiselt tagasi. Lisaks Kethile kuuluvad ansambli koosseisu veel Eesti Laulul sooloartistina kätt prooviv Inga Tislar ja erinevates teleprojektides tantsutüdrukuna silma jäänud Diana Varik.

Vaata videost, kuidas Kethi õnnetust kirjeldas:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles