«Aastavahetus Kanal 2ga» lõbus pidu kulges muusika, nalja ja kuulsate külaliste seltsis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul, kell 20.00 võttis peojärje üle lustakas meelelahutusprogramm «Aastavahetus Kanal 2ga» kuldse kolmiku - Robert Rooli, Piret Laose ja Jüri Butšakovi eestvedamisel!

Televaataja haarati kaasa lõbusa peoga, mis täitis aasta viimased tunnid muusika, nalja ja kuulsate külalistega. Keegi ei jäänud aga vaid oma liistude juurde, peomeeleolus pandi andekus ja õnn proovile ka muudel aladel.

Alati särav Laura Põldvere laulis keereldes ja pööreldes põranda ning lae vahel. Räpiaasta sai väärilise lõppakordi, kui kurikuulus Beebilõust ühendas väed üllatuskülalisega. Eesti värskeimal superstaaril Uudo Sepal tuli mängu panna oma šarm ja lauluoskus jalustrabavaks lööginumbriks.

Bravuuritar Anu Saagim, #aastaema Liina Pulges ja lauljatar Kethi Uibomägi näitasid, mida head tüdrukud vana-aastaõhtul ei tee. Popimad sotsiaalmeediastaarid avaldasid oma edu saladuse. Peolt ei puudunud ka alati ettearvamatud mustkunstnikud Meelis Kubo ja Charlekas, kelle maagia muutis kogu peo kulgu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles