Kerli Kõiv valiks Raadio 2 Aastahitiks just selle kodumaise laulja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv valiks R2 Aastahitiks Lenna Kuurmaa loo «Kolm korda»
Kerli Kõiv valiks R2 Aastahitiks Lenna Kuurmaa loo «Kolm korda» Foto: Promopilt

Elvast pärit, kuid elu jooksul ka USA-d väisanud lauljatar Kerli Kõiv käis täna Raadio 2 saates. Seal antud intervjuus sõnas Kerli, et tema valiks R2 Aastahitiks Lenna Kuurmaa laulu «Kolm korda».

Lenna oli Kerli vailkust loomulikult meelitatud ja tänas lauljannat oma Instagram Storys.

Lenna tänab Kerlit
Lenna tänab Kerlit Foto: Instagram/ Lenna Kuurmaa

R2 2018 aastahiti hääletamine juba käib. Hääli kodu- ja välismaistele lemmikutele saab anda kuni 27. detsembri südaööni. Tulemused avalikustatakse pühapäeval 30. detsembril Raadio 2 otsesaates algusega kella 14.00, kus kantakse ette kodu- ja välismaiste lemmiklugude TOP 40.

Raadio 2 valib kuulajate abiga Aastahitti juba 25. korda alates 1994.aastast, olles vanim ja suurim kuulajaküsitlus Eestis.

Eelmisel aastal sai R2 Aastahiti Põhja-Tallinn lauluga «Alati olemas». 2016. aasta võitja oli Shanon looga «Suvi kestab veel» ja 2015 Karl-Erik Taukar lauluga «Segased lood».

Lenna Kuurmaa pole varem R2 Aastahiti tiitlit võitnud, kuid 2012. aastal sai ta lauluga «Mina jään» viienda koha. Tol aastal võitis Põhja-Tallinn oma superhitiks kujunenud looga «Meil on aega veel».

Oma hääle Lennale andnud Kerli on aga sellest olnud edukam. Kerli Kõiv võitis Aastahiti tiitli aastal 2008 lauluga «Walking On Air».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles