Vaata, kui palju maksis saun, mille eestlased vutiäss David Beckhamile ehitasid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham pani Instagrami pildi oma värskest iglusaunast, mille on ehitanud Eesti tegijad Iglucraftist.
David Beckham pani Instagrami pildi oma värskest iglusaunast, mille on ehitanud Eesti tegijad Iglucraftist. Foto: Kirsty Wigglesworth / PA Wire/PA Images

David Beckham pani Instagrami pildi oma värskest iglusaunast, mille on ehitanud Eesti tegijad Iglucraftist. 

Creative Woodworks OÜ tegevjuht Priit Kallas selgitas «Ringvaates», et tõenäoliselt kuulis David Beckham nende saunadest oma hea sõbra, lavastaja Guy Richie käest, kellel on samasugune saun juba olemas. «Eks nad siis koos leilitasid ja Beckham mõtles, et temal võiks ka selline saun olla,» tõdes ta.

Praeguseks on David Beckhami Instagrami-postitusel, kus saab näha ka eestlaste sauna, juba 870 000 laiki. Oma sauna sai jalgpallur kätte juba poolteist kuud tagasi. «Meiega suhtles ikkagi tema assistent, kes ütles, et nad on tutvunud meie saunadega ja mister Beckham sooviks ka sellist,» sõnas Priit Kallas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you to @iglucraft I’m loving it with this cold weather right now ??

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

David Beckhami pildil pole näha, missuguse sauna ta eestlastelt tellis, kuid kui vaadata Iglucraft kohulehekülge, siis võiks selleks olla kolmene saun, mille hind on 13 900 eurot. Beckhami jaoks köömes.

Iglucraft kirjeldus sauna kohta:

«Lisaks leiliruumile, kuhu mahub kuus inimest, on olemas ka eesruum puhkamiseks ja riiete vahetuseks.

Kolmese saunas käib pesemine «vana kooli» moodi, ilma jooksva veeta, dušš lisatakse kliendi soovil. Saunas on pingid, jalapingid ja puhkeruumi pingid ja keris kliendi soovi järgi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles