Galerii: Kes kelleks? Kate Winslet, Rosamund Pike ja Taron Egerton hakkavad uuel aastal muumideks

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tove Janssoni muumilugude ainetel valmib järgmiseks aastaks soomlaste ja brittide koostöös uus telesari «Muumiorg» (Moominvalley), mille tegelastele annavad hääled nimekad filminäitlejad eesotsas Kate Winsleti, Rosamund Pike'i ja Taron Egertoniga.

Muumitrollile annab hääle Taron Egerton («Robin Hood»), Muumimammale Rosamund Pike («Kadunud») ja Muumipapale Matt Berry («Christopher Robin ja Karupoeg Puhh»). Kate Winsleti häälega hakkab rääkima Filifjonka ning Väike My saab Bel Powley hääle («Tuhk lumel»).

Sari valmib soomlaste Gutsy Animationsi ja leviettevõtte TRXi koostöös, mis hakkab hoolitsema sarja globaalse müügi eest, vahendab Kidscreen. Inglismaal ja Iirimaal hakkab sarja näitama telekanal Sky, soomes YLE. Kokku valmib 13 episoodi, millest iga osa 22 minuti pikkune. Lisaks seriaalile valmib sarjale ka tootekollektsioon.

Vaata galeriist, mismoodi uued muumid välja hakkavad nägema!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles