Tupac on elus?! Suge Knight'i räpparist sõber väidab et hip-hop legendi surm oli lavastatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Tupac Shakur 1996.
Räppar Tupac Shakur 1996. Foto: MIKE SEGAR / REUTERS

Räpilegend Tupac Shakur'i teatakse kui üht enimmüüdud räpparit ajaloos, kes tapeti 1996. aasta septembris. Paljud pole veel leppinud räppari surmaga ja levib palju teooriaid, et Tupac on veel elus. Sama väitis ka räppar Too Short intervjuus Vlad Tv-ga, kirjutab Daily Star.

Los Angeles'i politsei teatas eelmisel aastal, et USA räppar Tupac'it tulistati neli korda rindu jõukude vahelises kättemaksus 1996 aasta 7. septembril. Pea nädal aega hiljem, 13. september kuulutati räppar aetlikult surnuks.

Paljud fännid ja lähedased ei ole aktsepteerinud mehe surma ning ringi liiguvad kõlakad, et mehe surm oli lavastatud.

Sama väidab ka 52-aastane räppar Too Short, kes on Tupaciga koostööd teinud. Videos küsitakse mehelt teooria kohta, et Suge korraldas Tupaci tapmise, millele Too Short lühidalt ja konkreetselt vastas: «Sest ta ei ole surnud.»

Räppar heitis ajakirjanikule ette, et ta ei peaks uskuma kõike, mida ta loeb. «Jah, inimesed nägid surnukeha, okei. Sa pead elama oma tõekspidamiste järgi,» lisas räppar.

«Ma lihtsalt ütlen, et iga poliitik ei surnud autoõnnetuses. Mõned tapeti. Samamoodi mõned lennuõnnetused olid tahtlikud.»

Kui Too Short'i väitel on tõepõhi all, siis oleks see verstapost Tupaci pääsemise teoorial. Isegi Tupaci ihukaitsjad on väitnud, et räppari matustel kasutatud kehadublanti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles