Teismeline avastas alles kaheksandal raseduskuul, et on rase

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saffron Heffer on sellel pildil kuuendat kuud rase.
Saffron Heffer on sellel pildil kuuendat kuud rase. Foto: Saffron Heffer

Rasedus paistab igal naisel erinev välja, kuigi teatud normatiiv on see, et esimese trimestri lõpus on aru saada, et naine on rase. Kuid nagu nüüd tuleb välja, siis ei pruugi isegi kaheksandal raseduskuul aru saada, et ollakse rase.

Briti naine Saffron Heffer on sellel mustades retuusides ja topis kuuendat kuud rase. Vaatamata sellele, et tal jäid päevad vahele, avastas naine, et ta on rase alles siis, kui arst teda paar kuud hiljem sellest infomeeris, vahendas Metro.

18-aastasel Saffron Hefferil ei olnud väliselt mitte ühtegi märki sellest, et ta on rase. Aga pärast seda, kui ämmaemand naise kõhus lapse asendit muutis, tekkis talle suur beebikõht. Kuus nädalat hiljem sünnitas Saffron terve poisslapse Oscari.

Saffron Heffer koos poeg Oscariga.
Saffron Heffer koos poeg Oscariga. Foto: Kuvatõmmis

Saffron Heffer sõnas: «See oli kõikidele üllatus. Minu ema oli sama üllatunud kui mina. Mina isiklikult arvasin, et see ei ole võimalik (mitte teada, et sa oled rase) enne kui see juhtus. Inimesed ütlesid seda ja ma olin lugusid kuulnud ning mõtlesin, et nad kindlasti pidid kuidagi teadma. Aga enne, kui see minuga juhtus, elasin ma täielikus teadmatuses. Kui ma olin rase, siis ma käisin jõusaalis edasi, ja kasutasin päevituskabiine.»

«Ma olin jõusaalis, kui ma uudise teada sain, ja tegin seal koos emaga kõhulihaste harjutusi. Me naerisme, et mu kõht muutub mingisuguseks kahtlaseks kolmnurgaks. Ma ei mõelnud rasedusele kordagi. Isegi ema ei mõelnud, et ma võiks rase olla,» lisas neiu.

Saffron rääkis ka hetkest, mil Oscar tema sees ringi pöörati: «Ma nägin ämmaemandat, ta pööras lapse ümber ja siis nägin ma välja, nagu ma oleksin õhupalli alla neelanud. Kõht muutus suureks.»

Pärast seda, kui ämmaemand oli lapse Saffron Hefferi kõhus ringi pööranud, tekkis naisele peaaegu kohe suur kõht.
Pärast seda, kui ämmaemand oli lapse Saffron Hefferi kõhus ringi pööranud, tekkis naisele peaaegu kohe suur kõht. Foto: Kuvatõmmis

Naine ütles, et poiss on ideaalne, istub kenasti, magab rahulikult ja tahab kallisid. «Mulle meeldib ema olla. See on nii tänuväärt asi. Põhiline asi, mis mulle meeldib, on teda õnnelikuna näha. Kui ta naerab ja on rõõmus, siis sa tead, et teed midagi õigesti,» kirjeldas Saffron Heffer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles