PILDID Aktimodell Marisa Papen arreteeriti Vatikanis ristilöömise ajal alasti võtmise tõttu (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktimodell Marisa Papen sattus taaskord pahandustesse.
Aktimodell Marisa Papen sattus taaskord pahandustesse. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Vastuoluline modell Marisa Papen on taas pahandustesse sattunud. Playboy modell vahistati pärast seda, kui ta taaslavastas Vatikanis ristilöömise aktsiooni.

See on juba teine kord, mil Belgia modell oma töö tõttu arreteeriti. Esimene kord vahistati ta, kui ta poseeris alasti Egiptuse linnas Luxoris asuva Karnak templikompleki eest. 

Sel korral sattus naine pahuksisse Itaalia võimudega. Ühel pildil on näha, kuidas ta veab enda järel suurt puust risti, kirjutas The Sun. Kohalikel võimudel ei tekkinud naise asukoha väljaselgitamisega probleeme, sest taustal on selgelt näha Püha Peetruse basiilika.

Belgia modell Marisa Papen sattus Itaalia politsei pahameele alla
Belgia modell Marisa Papen sattus Itaalia politsei pahameele alla Foto: Kuvatõmmis videost

Teise pildi pealt on näha, kuidas 26-aastane Marisa Papen on risti külge seotud, ning keegi mees teeb talle otsa ette punase risti.

Piltide autoriks on Austraalia fotograaf Jesse Walker, kes juhib ENKI Eyewear brändi. Walker on Papenit mitmel korral alasti pildistanud.

Kolmanda pildi peal istub Marisa Papen Püha Peetruse platsi märgadele munakividele hunnikusse laotud piiblite peal. Itaalia politsei pidas Papeni ja Walkeri kinni pühapäeval, mil neil oli fotosessioon täies hoos.

Papen sõnas: «Ma panin parasjagu omale aluspükse jalga, kui ühtäkki saabusid kaks politseiautot, ja veel neli politseid tulid meie juurde jalgsi, vehkisid oma sauadega ja soovisid meie passe näha.»

Nad viidi küsitlemiseks politseijaoskonda ning hoiti seal kümme tundi kinni.

Pärast viidi nad tagasi Airbnb üürikorterisse, kust politsei leidis suure puust risti, roosikrantsi, libaverd, preestri kostüümi ning okastest krooni. Paarilt võeti sõrmejäljed ning neist tehti pildid enne kui nad vabaks lasti.

Marisa Papen on end mitmel korral varemgi kunstilistel eesmärkidel alasti võtnud. Seda nii Iisraelis, Egiptuses, Türgis ja mujalgi.

Vaata pilte Marisa Papeni julgetest kunstiaktsioonidest SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles