Video: autoga jäisesse jõkke kukkunud mees jäi tänu õhutaskule ellu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
California Klamathi jõgi
California Klamathi jõgi Foto: JEFF BARNARD / AP/Scanpix

USAs Californias kukkus noor mees oma autoga jäisesse jõkke, jäädes sina viieks tunniks õhutaskusse. Kukkumisel oli auto pöördunud katusele.

Õnnetus 28-aastase Michael Finniga leidis aset 12. detsembril, kui ta kella 3.00 paiku kohaliku aja järgi teelt välja Klamathi jõkke sõitis, teatab msn.com.  

Lähedal asuva Yreka linna üks elanikest nägi jões olnud autot kella 5.30 ajal ning ta helistas päästeteenistusse ja politseisse.

Päästjad tõid Finni ja ta auto veest välja umbes kell 8.00, olles samas üllatunud, et autos oli elus mees. 

USAs Californias kukkus mees oma autoga jäisesse Klamathi jõkke, kuid jäi ellu
USAs Californias kukkus mees oma autoga jäisesse Klamathi jõkke, kuid jäi ellu Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Arvasime, et leiame laiba, kuid autos olnu oli elus. See oli meie jaoks tõeline ime, sest tavaliselt sellist õnnetust üle ei elata,» lausus Yreka politseinik Jason Chilton.

Ta lisas, et vette kukkumisel oli autos avanenud õhupadi, mis takistas neil nägemast meest, kes autos oli. Päästjate teatel ulatus vesi autos juhile peaaegu kaelani ja mees liikus auto tahaotsa, kuna seal oli õhutasku suurem. Õnnetusse sattunu oli külmas vees umbes viis tundi.

Finn viidi haiglasse, kus tal raviti hüpotermiat ja sel nädalal on ta kodusel ravil.

Politsei ei avalikustanud, mis õnnetuse põhjustas, kuid andis hoiatuse, et öisel ajal võib temperatuur langeda null kraadini ja alla selle ning teed on libedad.

«See mees on õnnesärgis sündinud. See on kõrgemate jõudude jõulukink, uusaastatervitus ja uus eluvõimalus, kolm ühes,» lisas politseinik Chilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles