Maagiline tundepuhang: Emily Blunti abikaasa ligunes terve «Mary Poppins tuleb tagasi» seansi aja pisarate sees

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily Blunt ja John Krasinski «Mary Poppins tuleb tagasi» esilinastusel Los Angeleses
Emily Blunt ja John Krasinski «Mary Poppins tuleb tagasi» esilinastusel Los Angeleses Foto: Chris Pizzello / AP / Scanpix

«Mary Poppins tuleb tagasi» staar Emily Blunt võlub kuulsa lapsehoidja rollis küll miljoneid kinosõpru, aga keegi pole naisest sedavõrd lummatud kui tema truu näitlejast kaasa John Krasinski.  

Krasinski jagas oma ülevoolavat austust oma naise suhtes Ellen DeGeneresi show's, kus rääkis, et sai oma armsamat «Mary Poppins tuleb tagasi» filmis nähes selline emotsioonide tulva, et ei suutnud pisaraid tagasi hoida. Kahjuks unustas ta võtta ooteruumist salvrätikuid, kuna ei aimanud, et neid võib vaja minna. 

«Kui olin filmi umbes 25 minutit vaadanud, ei suutnud ma enam saalis olla ning läksin välja, et taskurätikut otsida,» pihtis mees. «Kulutasin salvrätikud järgmise 20 minutiga ära ja pidin lõpuks ikkagi varrukaga pühkima,» meenutas ta. Krasinski kirjeldab filmi kui täiesti imelist filmi, mis on just see, mida pühade aegu võiks vaatama minna. «See on puhas rõõm!» kiitis ta naise tööd. 

Muuseas, Krasinski rääkis kord ajakirjale People, et on oma naise filmi «Saatan kannab Pradat» näinud oma 70 korda, kuna kaasa olevat seal suurepärane. 

35-aastane Blunt ja 39-aastane Krasinski on paar juba 10 aastat ning neil on kaks tütart.

Emily Blunt ja John Krasinski 
Emily Blunt ja John Krasinski Foto: Rich Fury / AFP

Muinasjutuline «Mary Poppins tuleb tagasi» (Mary Poppins Returns) toob armastatud maagilise lapsehoidja suurele ekraanile võluva Emily Blunti kehastuses. Muusikalifilmis teevad kaasa veel mitmed fantastilised näitlejad, teiste seas Colin Firth ja Meryl Streep.

Linaloo tegevus toimub Suure Depressiooni aegses Londonis, mil Mary Poppinsi kasvandikud Jane ja Michael Banks on suureks kasvanud ning kasvatavad viimase kolme last. Olles suurest murest murtud, ilmub nende ellu taas Mary Poppins, et aidata taas üles leida elurõõm ja raskustest võitu saada. 

Maagilist linateost näeb Apollo Kinodes alates 28. detsembrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles