GALERII: universumi kõige kaunim naine on valitud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel valiti Tai pealinnas Bangkokis Miss Universum 2018, kelleks sai Catriona Gray (24) Filipiinidelt , edestades konkurente 93 riigist, kirjutab CNN.

Universumi kõige kaunim naine valiti peale trikoo-, õhtukleidi- ja küsimuste vooru. Võistlusele lisas särtsu USA muusik Ne-Yo.

Austraalias sündinud Filipiini iluduskuninganna napsas krooni Lõuna-Aafrika missi Demi Leigh Nel-Petersi nina alt ja sai neljandaks Filipiinidelt pärit tiitlikandjaks. Esikolmikusse mahtus ka Miss Venetsueela Sthefany Gutiérrez

Viimases küsimustevoorus küsiti Graylt, mis on kõige olulisem õppetund tema elus ja kuida kasutaks ta seda oma Miss Universumi aja jooksul, kirjutab Khaleej Times.

«Ma töötan Manila slummides ja sealne elu on väga vaene ja kurb. Olen end alati õpetanud selles ilu leidma, leidma ilu laste nägudes. Ma sooviksin Miss Universumina õpetada inimesi nägema kõiges midagi head,» rääkis Miss Universum saatejuhile Steve Harvey'le.

«Kui ma saaksin õpetada inimesi olema tänulikud, võiks meil olla maailm, milles ei võidutseks negatiivsus ja lastel oleksid naeratused näol,» lisas ta.

Finaalis sai suure tähelepanu osaliseks ka Hispaania miss Angela Ponce, kes on esimene transseksuaalne võistleja missivõistluse ajaloos.

«Ma võistlen, sest olen tahtnud seda juba sellest ajast, kui ma olin väike tüdruk. Ma näitan, et transseksuaalsed naised võivad olla misiganes nad tahavad: õpetaja, ema, arst, poliitiks ja isegi Miss Universum,» ütles Ponce vahetult enne võistlust.

Kahjuks ei jõudnud Ponce 20 esimese võistleja hulka.

Miss Hispaania Angela Ponce Miss Universum 2018 võistlusel.
Miss Hispaania Angela Ponce Miss Universum 2018 võistlusel. Foto: AFP / Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles