Vabavõitleja Conor McGregor treener avaldas, miks mees ei pea palju raha kulutama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: John Locher / AP / Scanpix

Iirlasest vabavõitleja Conor McGregori treener avaldas, et sportlane ei pea raha kallite riiete peale kulutama, sest talle makstakse nende kandmise eest. Lisaks kallitele riietele eelistab McGregor restoranides söömise asemel süüa naise tehtud koduseid toite.

Iirlasest vabavõitleja Conor McGregori väärtuseks arvatakse olevat umbes 78 miljonit naela. Kuid nüüd tuleb välja, et mehel ei olegi põhjust sellest sentigi kulutada, vahendas The Sun.

UFC võitleja on tuntud oma priiskava elustiili poolest, postitades sotsiaalmeediasse pidevalt pilte, kus ta oma elu täiel rinnal naudib. Vahet ei ole, kas 30-aastane võitleja sõidab Ferrari, Lamborghini või Rolls Royce'iga, kannab peeneid ülikondasid või kullast käekella, paistab, et Dublinist pärit iirlase elu on superluks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No more work baby

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Kõigele lisaks on mehel ka omanimeline viskibränd, mida müüakse üle terve maailma.

Kuid McGregori sõbra ja treeneri John Kavanagh sõnul ei pea vabavõitleja enamike asjade eest maksma.

John Kavanagh sõnas Iiri meediale: «Ta on hoolib oma ärist, viskibrändist, sama palju kui võitlemisest. See kõlab kummaliselt, aga ta ei kuluta tegelikult üldse palju raha. Kõik, mida ta kannab, talle makstakse selle eest. Kõik, millega ta sõidab, on talle antud. Ta ei hooli restoranidest käimisest, sest tema abikaasa teeb talle süüa.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great things come through sacrifice! Keep grinding people, happy Saturday! #7days

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

«Ta on üpris tagasihoidlik. Ta ei mängi ka hasartmänge,» lisas treener.

Kuigi tema elu väljaspool kaheksanurka on üsna kindel, siis ootab ta jätkuvalt 7. oktoobril Khabib Nurmagomedovi matšijärgselt tekkinud rüseluse eest karistust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay hydrated.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles