Hoiatav video: Haapsalus peksti poiss kambakesi vaeseomaks, kuna noortekambal «oli igav» (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 uudistesaate «Reporter» käsutusse jõudis šokeeriv video, millel on näha, kuidas Haapsalu noortekamp halastamatult maaslamavat poissi peksab. Kinnitamata andmetel lõppes intsident ohvri jaoks mitme luumurruga.

Nädala lõpus leidis Haapsalus aset järjekordne noorte omavaheline arveteklaarimine, mille käigus peksti kambakesi üht alaealist poissi. Taaskord filmiti juhtunu mobiiltelefonide abil üles. Video saatis «Reporterile» noortekamba liige, et hoiatada inimesi noorte seas leviva vägivalla kohta.

Video autori sõnul peksti poissi, kuna kambal oli igav. «See pole isegi naljakas enam,» on videos kuulda noori ütlemas. Olukorra tegi eriti ohtlikuks asjaolu, et läbipekstud noormees jäeti pärast juhtunut maha lamama ega tuntud huvi, kui tõsised tekitatud vigastused on.

Kinnitamata andmetel viidi noormees hiljem Pärnu haiglasse ning tal on tuvastatud mitu luumurdu. Politseini jõudis info peksmisest 14. detsembril ja juhtunu uurimiseks on algatatud kriminaalmenetlus. Hetkel on uurimise all kaks alaealist noormeest, kes kolmandat käte ja jalgadega peksid.

Noortekambaga tuttav haapsallane andis Facebookis teada, et videol toimunud peksmine lõppes omakohtuga: kinnitamata andmetel said samal õhtul peksa ka vägivallatsejad ise.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles