«Üksinda kodus» fännid avastasid Kevini maja juures midagi väga kummalist, mida keegi pole varem tähele pannud (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HOME ALONE MACAULAY CULKIN     Date: 1990
HOME ALONE MACAULAY CULKIN Date: 1990 Foto: Rights Managed / 20TH CENTURY FOX / Ronald Grant

Jõulud on lähenemas, kui Kevin taaskord jõuludeks üksinda koju jääb. Kõigil on filmiklassika lausa pähe kulunud, kuid kotkasilmsed fännid avastasid McCallisteride kodus juures midagi kummalist.

Paljud on küsinud, kuidas perekond üldse sellist vapustavat maja endale lubada suudavad. Nüüd on üks fänn aga tõstatanud maja dekoratsioonide kohta küsimuse, kirjutab Mirror.

Nagu jõulufilmidele kohane on ka nende kodu täis kauneid jõuludekoratsioone, kaasa arvatud mitu jõulupuud. Fännid on avastanud, et McCallisteride perekond võtab jõule lausa nii tõsiselt, et on terve maja jõuluteemaliseks teinud. Lähemal vaatlusel on märgata, et terve maja on rohelistes ja punastes toonides. 

Ajakirjanik Claire Reilly osutas tähelepanu ebatavalisele kodusisustusele Twitteris ning ta avastus on paljud «Üksinda kodus» fännid jalust rabanud.

Lisaks punasele tapeedile ja rohelistele seintele on neil isegi roheline lauatelefon. «Kas Catherine O'Hara palgati filmi mängima puhtalt oma punaste juuste pärast?» on ajakirjanik segaduses.

Isegi köök on neil ainult punastes ja rohelistes toonides. Punased potid - pannid, rohelised plaadid, punane põrand ja isegi roheline taignarull.

Üks fänn kirjutas twitteris Claire Reilly'le vastuseks: «Ma jumaldan, kui palju nad dekoratsioonide vaeva on näinud, isegi kui nad jõuludeks kodust ära lähevad ja kedagi ei peaks seal olema. #raiskamine»

«Mul polnud õrna aimugi. See on nii ilus maja, aga wow!!» vastas teine.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles