Hitleri tõusu ja kaksiktornide rünnakut ette näinud prohvet ennustab järgmiseks aastaks kolmanda maailmasõja algust (9)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nostradamus.
Nostradamus. Foto: AKG images/Scanpix

16. sajandil elanud kuulus prantsuse prohvet Nostradamus, kes nägi ette Hitleri tõusu ja 11. septembri terrorirünnakut, on ennustanud, et 2019. aastal algab tohutu ilmasõda, mis kestab pea kolm kümnendit.

Kurikuulus ettekuulutaja Nostradamus andis 1555. aastal kirjutatud raamatus «Les Propheties» teada, et 2019. aastal saab alguse ennenägematutes mõõtmetes sõda, mis kestab 27 aastat. Usutakse, et mees nägi ette Hitleri tõusu ja kaksiktornide terrorirünnakut, kirjutas Mirror.

942 katräänist ehk nelikvärsist koosnevas raamatus ennustas Nostradamus ette katastroofilisi sündmusi. Prohveti sõnul tabavad tuleval aastal Euroopat tohutud üleujutused, Ameerikas väriseb maa ning Lähis-Idas kasvab terrorism ja religioosne äärmuslus.

Sugugi mitte kõik mehe ennustused pole pahaendelised. Nimelt uskus Nostradamus, et peagi tulevad riigipead kokku, et kliima soojenemise vastu võidelda, ning teadlased töötavad välja ravimi, mis lubaks elada 200-aastaseks.

Kuigi Hitleri ja kaksiktornide rünnaku tabas ennustaja ära, on kuulus prohvet ka eksinud. Nimelt ennustas ta, et inimesed õpivad loomadega rääkima ja maailm lõpeb 1999. aastal. See ettekuulutus aga täide ei läinud.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles