Fännid spekuleerivad: kas Ariana Grande uus laul on tõesti varalahkunud räppar Mac Millerist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande ja Mac Miller.
Ariana Grande ja Mac Miller. Foto: Instagram / Instagram

USA lauljatar Ariana Grande on sõiduvees - just hiljuti avaldas ta «Thank U, Next» nostalgiahõngulise muusikavideo ja eile ilmus ta uus laul «Imagine». Fännid aga spekuleerivad, et laul on kirjutatud varalahkunud Mac Millerist.

Ariana on laulu kohta avaldanud, et see räägib suhte lõppemisest ning selle eitamisest, kuid ta ei kinnitanud, millisest suhtest laul kirjutatud on. Fännid on aga veendunud, et «Imagine» on kirjutatud suhtest Mac Milleriga.

Laulusõnad on küll ebamäärased, kuid fännid on toonud välja mõjuvaid põhjuseid arvamiseks, et laul räägib Mac'ist. 

Esiteks, Mac Milleril oli käe siseküljele tätoveeritud «Imagine». «KURIOOSUM: Kas te teatsite, et Mac Milleril oli tätoveering Ariana Grande laulu nimega #imagine?» kirjutab fänn Twitteris.

Samuti on fännid kullisilmi võrrelnud Mac Milleri laulu «Cinderella» ja Grande uut laulu. Fännide sõnul viitab lauljanna uues laulus korduvalt Milleri laulule.

Ajakiri Genius spekuleerib, et laulusõnad «teadsin, et oled täiuslik peale esimest suudlust» viitavad Milleri ja Grande esimese suudlusele, mis nende ühise muusikavideo käigus kaamerasilma ette jäi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles