Saame tuttavaks: kes on see imekaunis Vene modell, kes väidetavalt Kolumbia jalkasuperstaari abielu lõhki ajas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene modell Helga Lovekaty võitis Kolumbia väravaküti südame.
Vene modell Helga Lovekaty võitis Kolumbia väravaküti südame. Foto: Instagram

Kolumbia jalgpallikoondise tähtründaja James Rodriguez läks mullu abikaasast lahku ning hakkas semmima Vene instakaunitari Helga Lovekatyga. Kurjad keeled väidavad, et just seesama naine paari lahkuminekus süüdi ongi.

2017. aasta juulis andsid vutitäht James Rodriguez ja abikaasa Daniela Ospina teada, et nende abielu on lõppenud, vahendas The Sun. Paaril on üks ühine laps: tütar Salomé, kelle nimel üritavad endised armastajad häid suhteid säilitada. Rodriguez oli 2014. aasta MMi edukaim väravakütt.

Väidetavalt oli lahkumineku taga 26-aastane Vene kaunitar Helga Lovekaty, kes arvatavasti tutvus mehega vutitähe Cristiano Ronaldo kaudu. Instagrami modellil on pea 4 miljonit jälgijat ning pole ime, et imeilus naine ka Müncheni Bayerni eest mängiva jalgpalluri südame võitis.

Peterburis sündinud Lovekaty alustas instamodellina 2013. aastal ning on sellest ajast saati tohutu jälgijaskonna kogunud. 2015. aastal lõi ta kaasa ka märulifilmis «Hardcore: Raju Henry».

Vaata pilte, millega kaunitar jälgijaid püüab:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helga Lovekaty (@helga_model) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helga Lovekaty (@helga_model) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helga Lovekaty (@helga_model) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles