Valus video kaadri tagant: armeenia hurmur saab Saara Kadakult lameda litaka (1)

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Kadak korda kaks ja Armen Arushanjan «Lõbus perekond» võttel
Saara Kadak korda kaks ja Armen Arushanjan «Lõbus perekond» võttel Foto: Apollo Film Productions

Juba 28. detsembril kinodesse jõudva Eesti-Armeenia tormaka lustiloo «Lõbus perekond» tegijad riputasid Facebooki lustaka kaadritaguse klipi, milles Eesti Laul 2019 poolfinalist Stefan Airapetjan omal nahal Saara Kadaku rasket kätt tunda saab.

«Saara Kadak on suurepärane näitleja, kes laulab kui ingel, endal naeratus näol ja sära silmas. Aga... selle (petlikult) päikselise pealispinna all peitub ka pimedam pool,» naljatavad filmitegijad video all. Vaata «videosüüdistust» sellest, kui ohtlikuks võib Saara muutuda! 

Artur (Armen Arušanjan) unistab salamahti filmitegija karjäärist. Salamahti, sest tema vanaisa arvates on just Artur õige mees üle võtma perekonna veiniäri. Kui aga sedasama äri ähvardab eelseisva suurtehingu eel krahh eestlasest veinieksperdi blogis ilmunud hävitava kriitika tõttu, nõustub Artur sõitma Tallinna, et raske olukord lahendada. Ja kohtuda sealsamas ka tema kirjutatud stsenaariumi vastu huvi tundnud produtsendiga. Veel enne, kui Artur jõuab vihatud veiniblogija üles leida, satub tema teele iseteadlik, terava keele ja plahvatusliku temperamendiga ettekandja Ingrid (Saara Kadak) ja sündmused võtavad sootuks uue suuna.

Oma osa tekkinud segadustesse lisavad Arturi sõbrad, flegmaatilisest eestlasest ja temperamentsest armeenlasest koosnev politseiniketandem (Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan), veiniblogija paranoiline naabrinaine ja mitu kilo valearusaamu, ennatlikke otsuseid, identiteetide segiajamisi ja üks eriti osav perekoer. Temperamendid möllavad ja Artur saab aru, et pilkav väljend «gorjatšie estonskie parni» võib ju kehtida kohalike kuttide, kuid kindlasti mitte Ingridi kohta.

«Lõbusa perekonna» loos teeb kaasa suur hulk kodumaiseid staare ning parimaid armeenia näitlejaid. Nende hulgas eesti esidiiva Merle Palmiste ning alati võrratu Andrus Vaarik. Oma osa on filmis ka Liina Vahtrikul, Mart Toomel, Andres Dvinjaninovil, Elina Reinoldil, Ain Mäeotsal ja armeenia staaridel Aram Gevorgjanil, Arman Navasardjanil, Vigen Stepanjanil. 

Loo stsenarist ja lavastaja: Mihhail Pogosov

Filmi tootjad: Apollo Film Productions, Zolba Productions ja Berg Sound

Produtsendid: Veiko Esken, Tanel Tatter, Jevgeni Supin, Ivar Vendelin, Mihhail Pogosov

Filmi levitab: Hea Film

Apollo Kinodes alates 28. detsembrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles