Macaulay Culkin vaatab pruutidega eelmänguks «Üksinda kodus» filmi: miks mitte, kui see neil mootori käima tõmbab!

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Macaulay Culkin
Macaulay Culkin Foto: Kaader videost

Eile õhtul ilmus 38-aastane endine lapstäht Macaulay Culkin üle aastate taas üles Kevinina, seda Google Assistanti väga nutikas reklaamis. Aastaid avalikkuse eest eemale hoidnud Culkin, kes siiani «Üksinda kodus» filmidega 90ndate alguses teenitud rahast mugavalt ära elab ning kogu oma aja loomingulistele projektidele kulutab, paistab olevat oma kuuluse vältimise soovist üle saanud ja andis intervjuu kuulsas jutusaates.

Oma podcasti-projekti ja komöödia- ning elustiilibrändiga Bunny Ears aktiivselt tegelev Culkin käis külas Jimmy Falloni saates rääkimas oma viimase aja tegemisest, aga mõistagi ka vanadel teemadel. Culkin jutustas lõbusalt sellest, kuidas tema tuntus just jõulude ajal erilise hoo sisse saab ning kuidas talle siiani juurde tullakse ja Keviniks hüütakse. Ise mees oma kunagisi filme sellise pilguga ei näe, nagu ülejäänud inimesed. «Mina mäletan ikka seda, kuidas ma võttel Pepsi-purki diivani taha peitsin,» meenutas ta. 

Omal ajal aastaid Mila Kunisega paar olnud Culkin paljastas ka ühe veidi kelmika nüansi oma eraelust: nimelt on ta «Üksinda kodus» filme korduvalt vaadanud oma uute tüdruksõpradega, keda erutanud puhtalt mõte sellest, et nad koos Macaulay Culkiniga tema kuulsaid filme vaatavad. «Miks mitte, kui see neil mootori käima tõmbab,» leiab näitleja, kes nüüd koomikuna tegutseb. Teadupärast on Culkinil hetkeseisuga ka elukaaslane, kelleks on näitlejanna Brenda Song – kas teda sama võttega ära sebiti, pole teada.

Vaata intervjuud, milles Culkin ka sellest räägib, et plaanib peatselt oma keskmise nime (Carson) mille naljakama vastu ametlikult ära muuta: 



Nimevahetuseks on avatud rahvahääletus, kus praegu juhib kesmise nime variant «Macaulay Culkin» – selleks, et kui keegi küsib «Kas sa oled Macaulay Culkin?», saab mees ameerikapäraselt vastata, et tõepoolest, Macaulay Culkin on tema keskmine nimi. 

Foto: bunnyears.com

Üks Culkini viimase aja leiutistest on klassikalise teleprogrammi «Kamin» ehk Yule Log humoorikas variant, mis peaks pakkuma pühade paiku mõnusalt veidrat «ambienti»:
 

Vaata Culkini kaminat siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles