Üllatav roll: Gillian Anderson hakkab uues komöödiaseriaalis noortele seksinõu andma

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gillian Anderson
Gillian Anderson Foto: TONO GIL / EPA

«Salatoimikute» staari ning suvel komöödias «Spioon, kes mind hülgas» esimest korda koomilises rollis (ehkki siiski luureülemana) üles astunud Gillian Andersoni näeme varsti Netflixi uues sarjas «Sex Education» («Seksiharidus»).

Sari jõuab eetrisse 11. jaanuaril 2019 ning praeguseks on sarjast avalikustatud vaid foto ja umbkaudne tutvustus, teatab Deadline.

Anderson kehastab seriaalis seksiterapeudist üksikema, kes kasvatab häbelikku teismelist poega, kes pole küll ise veel oma süütust kaotanud, ent kes paneb koos oma sõbraga püsti n-ö seksikliiniku, kus kasutab oma ema abi, et teistele noortele nende piinlikes probleemides abiks olla. 

Hetkel on sarjal välja kuulutatud 8 osa – saab näha, millega tegemist, eks siis selgub ka, kas tuleb jätku. Küll aga on sarja juba nimetatud nii mõneski artiklis, mis reastab Netflixi tuleva aasta alguse parimaid palu. 

Sarjast käis veebisaates Build Series rääkimas Asa Butterfield, kes Andersoni poja rollis üles astub:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles