Video: Jason Momoa lükkas «Aquamani» esikale hoo sisse mehise sõjatantsuga, ohverdati üks kolmhark

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Momoa tantsib hakat
Jason Momoa tantsib hakat Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Eile esilinastus Los Angeleses koomiksifilm «Aquaman», mille juhatas sisse peaosatäitja Jason Momoa koos mehise ülikondades «tantsutrupiga». Esitusele tuli maoori sõjatants haka, mille käigus ohverdati ka üks kolmhark. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#JasonMomoa kicks off the #Aquaman premiere with a fierce #haka dance 🙌

A post shared by IMDb (@imdb) on

DC samanimelisel koomiksil põhinev vaatemänguline suurfilm «Aquaman» jutustab müütilise poolenisti inimese ja poolenisti atlantislase, kuningaks sündinud Artur Curry loo. Meest ootab ees elu suurim seiklus, mis sunnib teda leppima oma tegeliku olemusega ja avastama, kas ta ära teeninud õiguse olla vete valitseja.

Warner Brosi järjekordse kassahiti naiskangelase rollis astub üles Amber Heard («Õigluse liiga», «Super Mike XXL»), kes mängib raevukat sõdalast ja Aquamani liitlast Merat. Oscari-võitja Nicole Kidman aga astub üles Arthuri ema Atlannana.

Ekraanil seiklevad lisaks fantastiliste tegelastena veel Oscarile kandideerinud Willem Dafoe (Atlantise valitsusnõunik Vulko), Patrick Wilson (Atlantise praegune kuningas Orm/Ocean Master),  Dolph Lundgren (Atlantise hõimu Xebeli kuningas), Yahya Abdul-Mateen II (kättemaksuhimuline Black Manta), Ludi Lin (Atlantise eriüksuse kapten Murk) ning Temuera Morrison (Arthuri isa Tom Curry). 

Filmi saab Apollo Kinodes näha alates 21. detsembrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles