Räppar Cardi B petjast mees plaanib tema südame taas vallutada, et jõulud üheskoos veeta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cardi B 2018.
Cardi B 2018. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

Fännid olid šokeeritud, kui USA räppar Cardi B Instagramis teatas, et lahutab oma abielu Migos'e räppar Offsetiga. Mees aga soovib Cardi südame tagasi võita ning jõuludeks kodus tagasi olla, kirjutab TMZ.

Offset on võtnud eesmärgiks võita tagasi Cardi B süda. See soov võib olla kahepoolne, sest allikate sõnul armastab Cardi siiani oma abikaasat, vaatamata sellele, et ta on avalikult vastupidist väitnud.

Paarile lähedane allikas rääkis TMZ'le, et Offset soovib pühad veeta Cardi ning nende pisikese tütre Kulture'ga. Mehe jaoks on tähtis veeta tütre esimesed jõulud koos.

Offset on tundud kui kingitustega üle kuhjaja ning ka seekord ei ole ta tagasi end hoidnud. Allika sõnul on mehel juba virnades kingitusi tütrele, ja samuti Cardile, valmis ostetud.

Räpikuninganna Cardi pole veel oma otsust teinud, kas ta lubab veeta Offsetil jõulud nendega koos kui perena.  

Offsetil on peale Kulture veel kolm last eelnevatest suhetest ning mees plaanib neid kõiki külastada. Teisisõnu, tulevad isal kiired jõulupühad.

Pole kinnitust, et Cardi ja Offset proovivad oma abielu uuesti lõkkele süüdata ning lahutust ära hoida, kuid erinevad allikad on öelnud, et nad suudavad oma olukorra lahendada. 

Offset ja Cardi B Ameerika Muusika auhindade galal 2018.
Offset ja Cardi B Ameerika Muusika auhindade galal 2018. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures / TM/ROT/Capital Pictures

Cardi postitas detsemri alguses Instagrami video, kus räägib et on oma abikaasa Offsetiga juba mõnda aega proovinud suhteprobleeme lahendada ning nad on ühiselt otsustanud laiali minna.

Cardi lisas, et jäävad Offsetiga alatiseks headeks sõpradeks ja äripartneriteks, kuid nad kasvasid teineteisest lahku ning lahutus võib aega võtta.

Tänaseks on räppar video Instagrami kontolt kustutanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles