ALUSTAB ELU24 PODCAST: Helen Adamson räägib bikiinipiltide postitamisest, tinderdamisest ja ...parkimisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 tutvustab teile uut podcasti «KÕU!»: Heelia Sillamaa (vasakul) ja Britten Torstenberg.
Elu24 tutvustab teile uut podcasti «KÕU!»: Heelia Sillamaa (vasakul) ja Britten Torstenberg. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Elu24 esitleb oma uut meelelahutuslikku podcasti «KÕU!», kus Heelia Sillamaa ja Britten Torstenberg toovad teieni põnevad vestlused kodumaiste kuulsustega. Esimeseks saatekülaliseks on alati kaunis ja veetlev Helen Adamson.

Helen rääkis avameelselt, miks ta oma blogis nii isiklikel teemadel kirjutab ning mida see talle annab. «Ma tõesti tunnen, et võib-olla keegi inimene, kes on sama raskes olukorras nagu mina, ta loeb seda ja tal on kergem, et ta ei ole üksi.»

Lisaks avaldas ta, milline töö ja vaev kulub heade sotsiaalmeedia postituste tegemisele. «Kes mõtleb, et see on lihtsalt rikastumise koht, siis see absoluutselt ei ole nii. Kui sul ei ole midagi öelda ja sa lihtsalt postitad ühe ilusa pildi endast ja paned sinna südamekese juurde, siis nagu neid inimesi, kes seda teeb, on nii palju!» sõnab Helen veendunult.

Helen tunnistas, et on pidanud tegelema ka negatiivse tagasisidega. «Mul on seda pigem vähe, sest ma ei loe kommentaare,» sõnas ta. «Kui ma seda teeksin, siis saaksin öelda, et negatiivset tagasisidet on väga palju.»

«Arvan, et igal naisel on õigus oma keha näidata ja kui näiteks mõni inimene tahab oma keha näidata rohkem, siis palun tee seda,» sõnas ta. 

Heelia Sillamaa (vasakult), Helen Adamson ja Britten Torstenberg.
Heelia Sillamaa (vasakult), Helen Adamson ja Britten Torstenberg. Foto: Madis Sinivee

«Mina olen saanud ka solvavaid kommentaare, kui ma olen kuskil bikiinides olnud ja mina sellest aru ei saa. Rannas bikiinides on okei olla, aga kui sa pildi üles paned, siis see äkitselt muutub mingiks tabuteemaks,» arutles lauljatar.

Heleni arvates on bikiinipiltide postitamine täiesti normaalne ja kui kellelegi see ei sobi, tuleks siiski viisakaks jääda ning ei tohiks solvata. «Tuleks aktsepteerida inimeste erinevaid vaateid, aga jah... Olen saanud seda ka, et mingid pepupildid ja ilgelt nõme. Ma arvasin, et sa oled ikka normaalne inimene!»

Olen saanud seda ka, et mingid pepupildid ja ilgelt nõme. Ma arvasin, et sa oled ikka normaalne inimene! 

Lisaks tulevad lauljatariga teemaks ka sotsiaalmeedia mõjutajad, negatiivsed kommentaarid internetis, hullud fännid, Tinder ning loomulikult ka vahejuhtum, mil ta invakohale parkimise eest trahvi sai.

KUULA SAADET! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles