Eksmiss Kristiina Heinmets-Aigro käis Raplas piparkooke jagamas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Heinmets-Aigro on Keskerakonda kuulunud 1998. aastast, kuid kandideerib riigikogu valimistel esmakordselt.
Kristiina Heinmets-Aigro on Keskerakonda kuulunud 1998. aastast, kuid kandideerib riigikogu valimistel esmakordselt. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Mõned päevad tagasi käis esmakordselt Riigikogusse kandideeriv Kristiina Heinmets-Aigro Raplas valimiskampaaniat tegemas ja Keskerakonna poolt piparkooke jagamas.

Eksmiss ja endine telesaatejuht kandideerib esmakordselt Keskerakonna nimekirjas Riigikogusse. Mõned päevad tagasi postitas naine Facebooki Raplast pildi, kus käis kohalikele elanikele Keskerakonna poolt pakutavaid piparkooke jagamas.

Kristiina Heinmets-Aigro on Keskerakonda kuulunud 1998. aastast, kuid kandideerib riigikogu valimistel esmakordselt. Otsus sündis Keskerakonna esimehe, peaminister Jüri Ratase kutsel, edastas erakonna pressiesindaja. 

«Oleme Kristiinaga väga tihti Eesti elu ja inimeste heaolu teemal mõtteid vahetanud. Tal on väga tugev sotsiaalne närv ning õiglustunne, mis on poliitikas ja elus laiemalt väga olulised omadused,» on kirjeldanud Heinlood Jüri Ratas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles