Elu võimalus! 16-aastane noormees võitis tasuta pääsme kurikuulsale sekssaarele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brian koos oma isaga. Brian võitis pääsme saarele ostes veebipoest 60 dollari väärtuseid meeneid.
Brian koos oma isaga. Brian võitis pääsme saarele ostes veebipoest 60 dollari väärtuseid meeneid. Foto: Kuvatõmmis

Loteriiga pääsme kurikuulsale sekssaarele võitis 16-aastane noormees, kes ei ole kunagi seksuaalvahekorras olnud ja kes on elus vaid ühte tüdrukut suudelnud.

Sekssaare näol on tegu Kariibimeres asuva erasaarega, kus meestel, kes peavad maksma 4600 naela pileti eest, saavad nelja päeva jooksul seksida nii palju kui torust tuleb. Igale mehele on garanteeritud kaks latiino naist igal õhtul, kirjutas The Sun

Kuid eelmisel kuul ajasid organiseerijad mehed pöördesse, kui pakkusid huvitunutele võimalust võita tasuta pääse narkootikumide ja seksiga täidetud reisile. Mängus osalemine oli lihtne. Iga mees, kes ostis korraldajate lehelt mingi meene, osales loosimises. Mida rohkem meeneid osta, seda suuremad oli võimalus võita.

Naised kurikuulsal sekssaarel
Naised kurikuulsal sekssaarel Foto: Sex Island/Kuvatõmmis

Tuhandete osalejate seas osutus võitjaks 16-aastane Tšiilist pärit Brian, kes elab oma vanematega New Yorgis. Noormees sõnas, et ta osales loosmises kasutades isa teadmata tema krediitkaarti. 

Briani vanemad on poisile nüüd andnud võimaluse osaleda sellel salapärasel üritusel, mis algab juba homme.

«Ma ostsin 60 dollari eest telefoni kaaned ja koti,» sõnas Brian. «Pärast seda, kui ma nägin sekssaarest videoid, siis ma tahtsin seal olla, aga ma ei oleks iial arvanud, et see tõeks saab. Ma kasutasin ilma isa teadmata tema krediitkaarti.»

Ta lisas: «Ma sain eelmisel nädala emaili, et ma võitsin kuldse pileti. Ma ei suutnud seda uskuda. Ma arvasin, et ma näen und. Kui ma oma vanematele seda ütlesin, siis nad said vihaseks. Kuid siis mu isa uuris selle kohta ja see meeldis talle ka. Ta ütles, et ma võin minna, ja andis selle kohta allkirja, sest ma ei ole täisealine.»

Kuigi tema ema on ikka veel reisi vastu, siis läheb Brian juba täna lennukiga Trinidad ja Tobagosse, kust edasi minnakse koos 50st mehest koosneva grupiga salapärasele saarele.

Brian sõnas, et ta on saarele minekust niivõrd vaimustunud, et ta ei saa magada. «Mu sõbrad on minu peale nii kadedad,» ütles ta naljatades.

«Ma tahan elus esimest korda seksida. Oma süütuse kaotamine praeguses eluetapis on minu jaoks äärmiselt oluline,» sõnas Brian. 

Sellised peod toimuvad salapärasel sekssaarel
Sellised peod toimuvad salapärasel sekssaarel Foto: Sex Island/Kuvatõmmis

Eelmisel kuul paljastas üks saarel käinud mehi, mis seal tegelikult toimub. New Yorgist pärit hambaarst Ryan, kes on abielus ja kahe lapse isa, ütles, et kliendid valivad endale kaks naist, kes terve reisi jooksul iga mehe seksuaalse soovi täidavad. Mees väitis, et narkootikumid on vabalt saadaval, ning iga mees sai ühe tunni koos 15 naisega veeta.

Sel aastal pakutavatest erootilistest mängudest on nüüd olemas ka golf, mille võitja saab pooleks tunniks olla koos kõigi 60 saarel oleva naisega. Seal on ka stripp-tennis, mille ajal peab kliendiga mängiv naine ära võtma ühe riideeseme, kui klient punkti teenib.

Sekssaarele reise korraldav Goods Girls ettevõte kirjutab oma kodulehel, et kõik naised on puhtad ja testitud ning saarel kehtib range kohustus seksuaalaktide ajal kondoome kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles