Näosaate osalejad tänavad fänne: kummardus ja siiras tänu teile! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näosaate osalejad tänavad fänne
Näosaate osalejad tänavad fänne Foto: Konstantin Sednev

Pühapäeval selgus «Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmenda ja ühtlasi viimase hooaja võitja, kelleks sai Rakvere teatri näitleja Saara Kadak. Nüüd on otsustanud saates osalejad aga omaltpoolt fänne toetuse eest tänada.

Saate võitnud Saara Kadak: «Ebareaaaaaaaalneeee!! Ma niii väga tänan kõiki, kes kaasa elasid ja pöidlaid hoidsid!!! Aitäh õnnesoovide eest! Aitäh kõigile!!»

 Saara Kadak
 Saara Kadak Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Teise koha saanud Ott Lepland: «Kallid Sõbrad! Ma soovin südamest tänada kõiki Teid häid inimesi, kes te mulle pöialt hoidsite ja minu poolt hääletasite! Minu kummardus ja siiras Tänu teile! Soovin tänada ka «Su nägu kõlab tuttavalt» meeskonda, et mulle selle võimaluse andsite uuesti saates osaleda ja ennast tõestada!»

Loomulikult õnnitles Lepland ka esikoha saanud Saarat. «Ja muidugi Palju Õnne armas Saara Kadak, Sa oled seda väärt!,» kirjutas Ott.

Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Kolmanda koha teeninud Nele-Liis Vaiksoo: «Kallid sõbrad, fännid, tuttavad... ⭐️ Uskumatu, kuid «Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes hooaeg ongi läbi ja sellises sädelevas kuldses kleidis ma selle kuldse hooaja siis lõpetasin! Aitäh teile kõigile imeliselt sooja toetuse eest!»

Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: Madis Sinivee

Kuldse hooaja osaline Marta Laan: «A little party never killed nobody!Tõsi!Lisaks kogu meie meeskonnale olen ma ka meeletult tänulik kõigile,kes mulle selle kahe hooaja vältel pöialt hoidsid ja kaasa elasid!Suur tänu teile kõigile!»

Marta Laan
Marta Laan Foto: Madis Sinivee

David Hasselhoffina üles astunud Koit Toome: «Just awesome ... thank you guys.»

Koit Toome
Koit Toome Foto: Konstantin Sednev

Juss Haasma: «We are the world, we are the children!»

Juss Haasma
Juss Haasma Foto: Konstantin Sednev
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles