Rõõm ja raskused korraga: värskelt uues suhtes Sarah Hylandile siirdati teist korda neer

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Hyland Los Angeleses Halloweeni peol
Sarah Hyland Los Angeleses Halloweeni peol Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Xavier Collin/Image Press Agency

Menuka seriaali «Moodne perekond» näitlejanna Sarah Hyland läbi hiljuti teise neeru siirdamise operatsiooni.

Hyland rääkis septembrikuus toimunud operatsioonist viimases ajakirja Self numbris, kirjutab Page Six.  

«Tegime terve rea raviprotseduure läbi, et mu neeru päästa,» meenutas 28-aastane Hyland, et viimati 2012. aastal talle siirdatud neer lakkas töötamast. Doonoriks oli tema enda isa. «Veetsin kõik pühad haiglas – jõulud, aastavahetuse, tänupühad, sünnipäeva.» Paraku ravist kasu polnud ning ainsaks lootuseks jäi uus siirdamine. Seekord annetas oma organi näitlejannale tema vend. 

Halvenev tervis viis hapra tervisega näitlejanna sügavale depressiooni: lisaks neerupuudulikkusele kannatab ta ka endometrioosi all. «Kui juba teine inimene su perekonnas annab sulle oma neeru ja miski läheb valesti, siis tunned end vastutavana,» pihtis Hyland ning nentis, et kaalus koguni enesetappu, et mitte oma perele koormaks olla.

Õnneks on näitlejanna elus aga ka ilusaid hetki – nii on talle kõrvale tekkinud toetav poiss-sõber Adam Wells, kes ka haigevoodis alati kõrval. «Ta on mind näinud mu elu kõige hullemas vormis. Seepärast tunnen end tema silmis ka kõige ilusamana,» õhkab näitlejanna. «Meie suhe algas väga isiklikust punktist, sest raskused tabasid kohe väga alguses, kui me veel teineteist hästi ei tundnud. Kuid see tõi meid teineteisele lähemale. Ka ei teadnud ma, et sedasi üldse armuda saab, aga see on võimalik.»

Noorte suhe tuli avalikuks pärast seda, kui sotsiaalmeediasse tekkisid suhtele viitavad vihjed («Vallaline olemise juures pole kõige hullem üksindus, vaid see, kui sul pole kedagi, kes su kutsikasilmade peale kohvi voodisse tooks.») ning paari nähti tobedates Halloweeini-kostüümides koos pidusid väisamas.

Sarah Hyland ja Wells Adams
 
Sarah Hyland ja Wells Adams  Foto: Rodin Eckenroth / AFP
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He puts up with me 😝❤️

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Sarah Hyland ja Wells Adams
Sarah Hyland ja Wells Adams Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures / BT/ADM/Capital Pictures
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles