Ettevaatust, nutisõltlased! Vanni kukkunud iPhone kustutas noore venelanna eluküünla (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15-aastase Irina Rybnikova surnukeha leiti vannist, kuhu oli kukkunud ka tema iPhone, mille laadija oli ühendatud vooluvõrku.
15-aastase Irina Rybnikova surnukeha leiti vannist, kuhu oli kukkunud ka tema iPhone, mille laadija oli ühendatud vooluvõrku. Foto: instagram.com/_sergeevna_pankration_/

Kõigest 15-aastane venelanna leiti oma vannitoast surnuna, kuna sai vette kukkunud telefonilt surmava elektrilöögi, vahendab The Sun.

Venemaalt, Braski linnast pärit Irina Rybnikova surnukeha leiti vannist, kuhu oli kukkunud ka tema iPhone, mille laadija oli ühendatud vooluvõrku.

15-aastane Irina oli andekas võitluskunsti harrastaja, kes unistas sellel alal maailmameistri tiitlist. Tema õde Tatiana rääkis Vene väljaandele, et Irina oli «ilus tüdruk, kel oli väga palju sõpru». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• Поссорились? И дуешься ещё? Твой выбор! Только мой тебе совет: Когда ты на кого-то держишь зло, Представь, что человека больше нет… Что он исчез. Не будет никогда Как прежде видеть, чувствовать, дышать… Он больше не услышит те слова, Которые ты так хотел сказать. И будет всё равно, кто виноват: Ничтожной станет ссора в этот час! «Прости» на ветер сотни раз подряд… Ну, что же ты? Не лучше ли сейчас? Нам нужно научиться просто жить. Жить без желания всё вновь начать сначала. А, знаешь, чтобы искренне любить Так много времени и так ничтожно мало!

A post shared by ??Russian Federation?? (@_sergeevna_pankration_) on

Vene võimud on ka varasemalt inimesi hoiatanud, et vooluvõrkudesse ühendatud nutitelefonide kasutamine vannitubades on ohtlik.

Alles tänavu veebruaris leidis sarnane vahejuhtum aset ka Moskvas, kus 12-aastane Ksenja oli samuti oma telefoni vanni juurde laadima pannud. Tüdruku iPhone kukkus aga vette ning andis talle surmava elektrilöögi. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles