Tere tulemast Hollywoodi! Sylvester Stallone'i ja Jamie Foxxi tütred pistetakse haidele söödaks

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sistine Stallone ja Corinne Foxx
Sistine Stallone ja Corinne Foxx Foto: Chris Delmas / AFP / Future Image

Aastatagune haiõudukas «47 meetri sügavusel» (47 Meters Down) saab järje, kus hakkavad mängima Hollywoodi tippstaaride Sylvester Stallone’i ja Jamie Foxxi tütred. 



Jamie Foxxi vanem tütar, 24-aastane Corinne Foxx kasvas Los Angeleses ning omab bakalaureusekraadi suhtekorralduses, mida õppis Lõuna-California ülikoolis. Näitlemist õppis ta LA tuntud näitekoolides ning tegutseb neli aastat ka modellina.

Jamie Foxx ja Corinne Foxx 
Jamie Foxx ja Corinne Foxx Foto: John Salangsang / AP


20-aastane Sistine Rose Stallone on märulistaari viiest lapsest vanuse poolest eelviimane ja tema tütardest, kes pere noorimad, keskmine. Sistine Stallone on küll kuulsuse tütrena esinenud telesaadetes, kuid nagu Foxxigi tütre jaoks, on haifilm temagi debüüt suurel ekraanil. Kui suurt rolli oodata on ehk kui kaua neidised ekraanil elus püsivad, saame teada õige pea.

Sylvester Stallone abikaasa Jennifer Flavini ja nende ühiste tütardega Kuldgloobustel 2017: (vasakult) Sistine Stallone, Scarlet Stallone ja Sophia Stallone. 
Sylvester Stallone abikaasa Jennifer Flavini ja nende ühiste tütardega Kuldgloobustel 2017: (vasakult) Sistine Stallone, Scarlet Stallone ja Sophia Stallone. Foto: MIKE BLAKE / REUTERS


Mõlemad neiud on Kuldgloobustel olnud Miss Kuldgloobuse rollis (alates 2017. aastast Kuldgloobuse Saadik), kes on traditsiooniliselt mõni kuulsuse võsuke. Foxx täitis rollis 2016, Sistine koos kahe õega 2017. Tänavu võtab rolli üle Idris Elba tütar Isan Elba.

Haifilmi võtted algavad juba sel nädalal Dominikaani Vabariigis ning filmi saab USAs näha juba järgmisel suvel, kirjutab Deadline. Lugu räägib kambast teismelistest, kes sukelduvad veealustesse linnavaremetesse ning satuvad seal silmitsi tapjahaidega.

Õuduka esimene osa oli väga edukas, teenides 5,5-miljonilise eelarve tasa enam kui kümnekordselt, 60 miljoni dollarilise kinokassaga.

Johannes Robertsi lavastatud filmis astuvad lisaks üles Sophie Nélisse (The Book Thief), John Corbett (Sex And The City), Nia Long (Empire), Brianne Tju (Scream), Davi Santos (Polaroid) ja Khylin Rhambo (Teen Wolf).

Vaata «47 meetri sügavusel» esimese filmi treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles