Pimeda selgeltnägija Vanga ennustus 2019. aastaks: Putinile korraldatakse atentaat ja Trumpi kimbutab salapärane haigus (6)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pime bulgaaria selgeltnägija Vanga, kel on ennustusi ka 2019. aastaks.
Pime bulgaaria selgeltnägija Vanga, kel on ennustusi ka 2019. aastaks. Foto: DIMITAR DILKOFF / REUTERS

Briti väljaanne The Sun vahendab, et kuigi pime selgeltnägija Vanga suri juba 1996. aastal, on tal ennustusi ka aastaks 2019. 

Vanga on populaarne vandenõuteoreetikute seas, kes usuvad, et ta on ette näinud mitmeid looduskatastroofe ja ülemaailmseid sündmusi ammu enne seda, kui need tegelikult aset leidsid.

Näiteks usutakse, et selgeltnägija Vanga nägi ette 11. septembri terrorirünnakuid, ISISe tõusu ning Brexitit.  

2019. aasta pole samuti erand - ka uus aasta on Vanga ennustuste kohaselt tulvil sündmusi, mis muudavad väidetavalt miljonite ja miljonite inimeste elusid.

Vanga 2019. aasta ennustus on järgmine: maailma raputab ülitugev maavärin, tsunami hävitab halastamatult Aasiat, Euroopa majandus kukub kokku ning Venemaad tabab hiiglaslik meteoriit.

Ent see pole veel kõik! Venemaa presindendile Vladimir Putinile korraldatakse atentaat ning Trumpi kimbutab salapärane haigus, mis põhjustab tal kuulmisprobleeme.

Hea lugeja, mida arvad sina - kas usud Vanga ennustusi?

Baba Vanga sündis 1911. aastal Makedoonias, oma silmanägemise kaotas ta salapärastel põhjustel 12-aastaselt. Sel ajal jäi ta mitmeks päevaks ka metsas kadunuks ja väidetavalt nägi ta just siis oma esimest nägemust.

Enne seda, kui ta 1996. aastal suri, sõnas ta, et tema «kingitus» antakse üle Prantsusmaal elavale 10-aastasele tüdrukule, kes hakkab tema asemel tulevikku ennustama.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles