ELU24 PILDINURK: Eesti ilusaimast vanaemast täispuhutud kondoomideni - need on meie fotograafi lemmikpildid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel toimus rohkelt lahedaid üritusi, millest Elu24 fotograaf on välja valinud vaid need kõige rajumad, et saaksime neid ka teiega jagada. Vaata meie galeriist, mida vägevat sel nädalavahetusel korda saadeti!

7. detsembril esitles moelooja Reet Aus Stockmannis oma uut kollektsiooni, mis valmis koostöös Uuskasutuskeskuse ja Stockmanniga. 

Moeüritusel võis näha, kuidas inimeste kappides seisma jäänud ja kogumispunkti toodud teksariided on saanud uue elu ümbertöödeldud kudumitena.

Vaata üritusest pilte SIIT!

7. detsembril toimus Tallinnas Tondiraba jäähallis noorte muusikafestival MJ YoungFest 2018, mille vanusepiirang oli alates 8 eluaastast. Lastest ja teismelistest koosnev publik üürgas roppuseid ning rahva sekka lasti täispuhutud kondoome. 

Pilte sellest, mis kohapeal toimus, näed SIIT!

7. detsembril esines taasavatud Tartu Kammivabrikus mõminaräppar nublu, kes meelitas kohale majatäie pidulisi. Lisaks nublule esinesid Orelipoiss ja Caater.

Vaata SIIT pilte, kes käisid peol!

8. detsembril toimus  Raadio 2 bändisärgilaat, kus oli võimalik kohalike bändidega kohtuda ning soetada sealt jõuludega seotud tarbimiskarussellist mõtestatud, praktiliste ja kultuuri toetavate kingitus.

Raadio 2 bändisärgilaada pilte näed SIIT!

9. detsembril valiti klubis Privé toimunud iluduskonkursil Grandma Universe/Classic Estonia 2018 ehk Eesti ilusaim vanaema. Peatiitlile ja kroonile pretendeerisid 16 osalejat.

Vaata pilte SIIT!

9. detsembril avas ametlikult uksed uus U3 Kontsertklubi (eelmine Kohvik Sinilind). Lavale astusid Chalice/Jarek Kasar, Muster, Ilus Hetk (DJ Girti Suun ja DJ Liisi Voolaid) ning DJ Laura Prits.

Vaata pilte uuest klubist SIIT! 

9. detsembril toimus Eesti Kunstiakadeemias traditsiooniline tudengite ja vilistlaste jõuluturg ja seda lausa läbi viie korruse!

Vaata pilte SIIT! 

9. detsembril toimus Saku Suurhallis suurejooneline «Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja finaal. Saate võitis Saara Kadak.

Pilte saabujatest vaata SIIT ja pilte näosaate lavasõust vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles