Austraaliast pärit seksikas medõde saadab jõusaalis korda suuremaid mehetegusid kui tema meespatsiendid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma parima vormiga meditsiiniõeks peetakse Austraaliast pärit kaunitari nimega Paige Mills.
Maailma parima vormiga meditsiiniõeks peetakse Austraaliast pärit kaunitari nimega Paige Mills. Foto: Instagram

Kes teeb, see jõuab. Maailma parima vormiga meditsiiniõeks kutsutud austraallanna Paige Mills parandab tööpostil maailma, ent jõuab pea iga päev ka paar tundi trenni teha. Saame kaunitariga lähemalt tuttavaks!

24-aastane Paige teeb viiel-kuuel päeval nädalas kaks tundi trenni ning töötab samal ajal ka erakorralise meditsiini osakonnas medõena, vahendas The Sun. Austraalia pealinnast Melbourne'ist pärit kaunitar kohtab sageli meespatsiente, kes panevad imeks, et neiu tõstab jõusaalis suuremaid raskuseid kui nemad.

Sageli ka öövahetustes töötav noor naine pole end siiani käest lasknud ning teeb kükke 155-kilose ja jõutõmmet 152-kilose raskusega. Oma töö käigus on Paige suurepärast füüsilist vormi õppinud hindama, kuna on pidanud kokku puutuma ka patsientidega, kes enam kunagi kõndida ei saa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Mills (@bikerbiddie) on

Medõena on Paige töötanud juba kolm aastat – alates ajast, mil ülikooli lõpetas. Näitsik, kelle eesmärgiks on maailma paremaks paigaks muuta, on töötanud patsientidega ka taastusravis. «Esialgu läksin ülikooli, et endale midagi tõestada, kuid peagi otsustasin, et tahan teha midagi, millega saan teisi inimesi aidata,» rääkis noor naine.

Spordi vastu tekkis austraallannal huvi pärast ülikooli lõpetamist, kuna tundis, et üleliigne energia on vaja kuidagi ära kasutada ning jõusaal tundus selle jaoks just õige paik. Enne arstinduse ja fitnessi avastamist proovis Paige kätt rekkajuhina, tantsijana, külaliste võõrustajana ja ehitustöölisena, ent nüüd on ta leidnud enda jaoks just selle õige kutsumuse.

Kuidas ta aga tiheda töögraafiku kõrvalt nii palju trenni teha jõuab? Põhjus on lihtne: naisel pole kodus telerit, mille ees logeleda. «Ma kuulen pidevalt, kuidas inimesed räägivad, et neil pole aega jõusaali minna, aga ise vaatavad samal ajal iga päev mitu tundi telekat. Mul aga kodus telerit pole, nii et kui tahta, leiab kõige jaoks aega,» õpetas suurepärases vormis Paige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Mills (@bikerbiddie) on

Tööl aga naise sportlik vorm kuigi palju kasuks ei tule. «Me ei tohi käsitsi patsiente tõsta, aga seljavigastused on küll medõdede seas sagedased. Jõutõstmine on mulle õpetanud, kuidas õigesti tõsta, nii et võib loota, et tööalaseid seljavigastusi mul ei teki,» rääkis Paige.

Kauni vormi saladuseks peab naine õiget toitumist, kuna just söögist ammutab ta piisavalt energiat, et tiheda töö- ja trennigraafikuga toime tulla. «Ma söön päevas umbes 2000 kuni 3000 kalorit. Kui piisavalt ei söö, ei saa trenni korralikult teha,» ütles Paige ja lisas, et oma keha tuleb armastada mitte välimuse, vaid võimete pärast.

Austraallanna elul ja tegemistel saab pilku peal hoida Instagramis, kus tema kasutajal @bikerbaddie on üle 232 000 jälgija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Mills (@bikerbiddie) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles