Armastus sai otsa? 300-aastase kummitusega abielus olnud naine teatas lahutusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
300-aastaste kummitusega abielus olnud Amanda Sparrow Large.
300-aastaste kummitusega abielus olnud Amanda Sparrow Large. Foto: Amanda Sparrow Large/ Facebook

Amanda Sparrow Large (46) abiellus käesoleva aasta alguses Haiti piraadiga, nende liidu sõlmis šamaani preester. Ent nüüd tegi naine teatavaks, et abielu on lõppenud, vahendab Mirror.

Amanda rääkis toona, kuidas ta leidis oma hingesugulase piraadi näol, kes millalgi 1700. aastatel mereröövide eest hukati.

Nende liit sõlmiti Iiri ranniku lähedal rahvusvahelistel vetes.

Ent nüüd avalikustas iirlanna, et tema ebatavaline liit kummitusega on läbi ning hoiatas ka teisi inimesi, et nad oleksid väga ettevaatlikud spirituaalsusega tegeledes.

Ta kirjutas sotsiaalmeedias: «Arvan, et on aeg anda kõikidele teada, et minu abielu on läbi.»

«Ma selgitan kõike, kui aeg on küps, ent praegu tahan ma kõigile öelda, et olge väga ettevaatlikud, kui sisenete spirituaalsesse maailma, see ei ole midagi, millega jamada...»

Amanda töötas omal ajal «Kariibi mere piraatidest» tuntud Jack Sparrowi tegelaskuju jäljendajana ning kulutas toona 6000 eurot, et muuta oma nimi legaalselt Amanda Sparrow Large'ks. 

Esmakordselt haaras naisterahvas meedia tähelepanu aga 2014. aastal, mil ta väidetavalt 300-aastase kummituse Jackiga kohtus.

Naisterahva sõnul nägi kummitus välja nagu «Kariibi mere piraatidest» tuntud Jack Sparrow. Paarike käis väidetavalt kohtingutel ning neil oli isegi aktiivne seksielu.

«Spirituaalne seks on energiate tunnetamise küsimus. Sel pole masturbeerimisega midagi pistmist.»

Nüüd elab lahutatud naine Põhja-Iirimaal, Belfasti linnas ning teatas oktoobris, et on hoopis aseksuaalne. «Ma teadsin juba lapsest saati, et ma olen «erinev»,» tunnistas Amanda hiljuti.

«Ma kasvasin üles Iirimaa väikeses külakeses, kus seksuaalsus oli tabu. Midagi peale heteroseksuaalsuse ei arutatud kunagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles