VIDEO Saara Kadak pärast näosaate võitu: ma ei mõelnud enne saadet oma šansside peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmenda ehk kuldse hooaja võitis Rakvere teatri näitleja Saara Kadak, kes pingelises võitluses alistas Ott Leplandi. Naine ise aga enne saadet oma võimalustele ei mõelnud, soovides pigem just vägevat showd.

Näitleja Saara Kadak sõnas, et enne finaali tema võidu peale ei lootnud, vaid sellele, et tuleks vägev show. 

«Ja tuligi, minu meelest,» ütles Kadak naeratades.

Nii mõnigi inimene arvas, et Saarale tõi võidu just tema õnnestunud lauluvalik. Ta valis selle laulu, kuna ABBA-t ei olnud saates kunagi tehtud.

«Seda laulu ise soovitati ka. Siis ma vaatasin seda, et wow, see on tegelikult väga ilus laul ja suure lava vääriline laul ja ilusa sõnumiga» vastas Rakvere teatri näitleja.

Saara sõnas, et selle laulu õppimise juures on kõige raskem just vokaalne osa.  «Põhiline on sõnum edasi anda. Tähtis on sellel lainel püsida. Kui sa lihtsalt räägid seda lugu, siis kõik jõuab kohale,» selgitas Saara.

Saara sõnas, et talle meeldib teha nii vokaali- kui liikumispõhiseid lugusid.

Ta ütles: «Mulle kohutavalt meeldib tantsida ja liikuda. Aga samas meeldivad mulle ka hingematvad lood. Need sobivad mulle hästi. Sellised natuke dramaatilised.»

Koos saatega sai Saara jaoks küllaltki pingeline aeg elus mööda ning kui ta järgmisel hommikul üles ärkab, siis teeb ta oma kaasale suure-suure musi, kuna ta oli Saarale terve saate aja toeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles