Arstid ei ole nõus ulmelise rinnakorvi ja pihaga Rootsi ilukirurgiasõltlast rohkem opereerima (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi ilukirurgiasõltlane Pixee Fox välja kaks aastat tagasi.
Selline nägi ilukirurgiasõltlane Pixee Fox välja kaks aastat tagasi. Foto: SCANPIX

Rootsist pärit ilukirurgiasõltlasel Pixee Foxil, kelle eesmärk on välja näha nagu Disney multikategelane, ei lubata rohkem oma keha moonutada. Pixee on teinud üle 200 iluprotseduuri, ent nüüd on arstid naise hullusele käe ette pannud.

28-aastane ilukirurgiasõltlane, kes kasutas ripsmete siirdamiseks kubemekarvu, ei saa rohkem operatsioone teha, kuna arstid usuvad, et naine kannatab keha düsmorfiliste häirete all, kirjutas The Sun. See tähendab, et Pixee näeb oma välimust moonutatult ning kulutab tohutult aega väljanägemise pärast muretsemisele.

Rootsist pärit endine elektrik on muuhulgas teinud neli rinnaoppi, lasknud tõsta oma kulme, vähendanud põsesarnasid ning muutnud oma näokuju. Nüüd on kirurgid Terry Dubrow ja Paul Nassif naise hullusele aga meditsiinilistel põhjustel käe ette pannud.

Vaata galeriist, milline Pixee kaks aastat tagasi välja nägi:

Pixee rääkis Ameerika telekanali E! saates «Botched», kuidas üritas arste veenda oma juuksepiiri langetama, ent nii Dubrow kui Nassif keelasid selle ära, selgitades naisele, et tema juuksed on täiesti õiges kohas ega vaja muutmist. Samuti palusid nad naisel iluoperatsioonid viivitamatult lõpetada.

Kui Pixee, kes elab nüüd Ameerikas North Carolina osariigis, kirjeldas arstidele oma möödunud operatsioone, olid nad täielikus šokis. «Kubemekarvade kasutamine ripsmete siirdamiseks? See on midagi uut,» märkis Dubrow ning lisas, et ei suuda uskuda, kui palju oppe Pixee viimase aasta jooksul teinud on. «Ma pole midagi sellist oma karjääri jooksul kunagi näinud,» ütles tunnustatud kirurg.

Arstide ehmatusest hoolimata on Pixee oma välimusega rahul ning ütles, et ei ole end kunagi täielikult inimesena tundub. Rohkem samastub naine haldjate või mõne muu fantastilise olendiga. Kolme aasta eest lasi Pixee eemaldada kuus roiet, et sarnaneda filmist «Who Framed Roger Rabbit» tuntud ülikurvika tegelase Jessica Rabbitiga.

Eelmisel aastal tehti Pixeele operatsioon, mis võinuks ta halvatuks jätta.
Eelmisel aastal tehti Pixeele operatsioon, mis võinuks ta halvatuks jätta. Foto: Caters News/Scanpix

Operatsioonidele on naine kulutanud ulmelise summasid ning reisinud isegi Indiasse, et muuta oma silmavärvi. Euroopas ega Ameerikas niivõrd ohtlikku protseduuri ametlikult ei pakuta. Naise rinnakorv on hiiglaslik 30J.

Enda sõnul loob naine uut superkangelast. «Minust saab minu enda superkangelane, millest kirjutatakse raamatuseeria ja kunagi tehakse selle põhjal loodetavasti ka filme,» usub ilukirurgiasõltlane, kes lasi eelmisel aastal Lõuna-Korea kirurgidel oma näo lõhkuda, et see teistmoodi uuesti kokku panna. Halvemal juhul võinuks operatsioon naise halvatuks jätta.

Selline nägi naine välja tänavu aprillis, enne kui järjekordsele iluopile läks:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pixee Fox - The Living Cartoon (@pixeefox) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles