Sinivereliste imelikud jõulutraditsioonid: Briti kuninglikku peret kaalutakse enne ja peale õhtusööki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti kuninglik pere 2018.
Briti kuninglik pere 2018. Foto: WILL OLIVER / EPA

Briti kuninglik pere on kuulus oma veidrate jõulutraditsioonide poolest ning Meghan Markle (37) ja tema ema Doria Ragland (62) peavad osa võtma kõige veidramast traditsioonist nimekirjas - kõiki kaalutakse enne ja peale õhutsööki.

Väidetavalt on traditsioon kuningas Edward VII valitsusajast. Väidetavalt kuningas Edward VII oli ülemäära muretsev teiste inimeste tervise pärast ning kas nad sõid ikka piisavalt jõulude ajal, kirjutab Cosmopolitan.

Tänapäeval sööb kuninglikk pere jõuluõhtul kolm suur käiku ning kaalumine on täiesti ebavajalik, kui perekond on otsustanud jätkata seda traditsiooni kasutades antiikset kaalu.

Ilmselgelt pole see traditsioon parlamendi poolt kinnitatud ning kui see kuulujutt veidrast traditsioonist tõele vastab, on kaalumine täielikult vabatahtlik.

Pidusöök on Meghani ema Doria jaoks esmakordne, mis on väga suur asi, sest hertsoginna Kate Middleton'i vanemaid pole kunagi jõuludel õhtusöögile kutsutud.

Videot teistest kuningliku pere jõulutraditsioonidest vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles