Ülevaade suure finaali eel: tuletame meelde, kes on näosaate varasematel hooaegadel võitnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näosaate kolmanda hooaja finaalis võidutsesid Kristel Aaslaid ja Mart Müürisepp.
Näosaate kolmanda hooaja finaalis võidutsesid Kristel Aaslaid ja Mart Müürisepp. Foto: Tiit Mõtus

TV3 saate «Su nägu kõlab tuttavalt» kuldne hooaeg jõuab täna suure finišini, võistlustules on Ott Lepland, Nele-Liis Vaiksoo, Saara Kadak ja Lauri Liiv. Tuletame meelde, kes varem näosaates võidutsenud on.

1. hooaeg

Menukas meelelahutussaade jõudis Eesti teleekraanidele esmakordselt 2013. aasta kevadel. Pärnu kontserdimajas peetud finaali pääsesid Getter Jaani, Tanja Mihhailova, Tanel Padar ja Evelin Võigemast. Võitjaks kuulutati Evelin Võigemast, kes kehastas finaalsaates Chalice'i ning esitas lugu «Minu inimesed».

Napilt Padari ees võidutsenud Võigemast annetas võidetud 10 000 eurot sihtasutusele Kiusamise Vastu, mis tegeleb koolikiusamise ennetamisega.

2013. aastal Pärnu kontserdimajas toimunud esimese hooaja finaalis võidutses Chalice'iks kehastunud Evelin Võigemast.
2013. aastal Pärnu kontserdimajas toimunud esimese hooaja finaalis võidutses Chalice'iks kehastunud Evelin Võigemast. Foto: Ants Liigus

2. hooaeg

Kuna näosaade osutas ettearvatust hulga populaarsemaks, läks teine hooaeg eetrisse juba sama aasta sügisel. Sellest ajast saati on suured finaalid peetud Saku suurhallis ning seal võistlesid Andero Ermel, Koit Toome ning tänavused kuldse hooaja finalistid Nele-Liis Vaiksoo ja Ott Lepland.

Saate võitis Koit Toome, kes kehastas pimedat itaalia tenorit Andrea Bocellit ning esitas suurejoonelise loo «Nessun dorma». Võidetud 10 000 eurot annetas Toome Vähiliidule.

«Su nägu kõlab tuttavalt» teise hooaja võitis Koit Toome.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teise hooaja võitis Koit Toome. Foto: Harry Tiits

3. hooaeg

Kolmas hooaeg oli eetris 2014. aasta sügishooajal. Viimast korda oli saatejuhiks Mart Sander. Suures finaalis proovisid kätt lauljad Kristel Aaslaid ja Liis Lemsalu, näitleja Mart Müürisepp ning kuldse hooaja finalist Lauri Liiv, kes jäi lõpuks kolmandale kohale.

Saate võitis üliandekas Mart Müürisepp, kes annetas võidetud 10 000 eurot Laste ja Noorte kriisiprogrammile. Müürisepp astus rahva ette Jaak Joala imelise looga «Unustuse jõel», ehkki tema välimust võrreldi hiljem hoopis koomiku Jim Carreyga.

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja võitis noort Joalat kehastanud näitleja Mart Müürisepp.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja võitis noort Joalat kehastanud näitleja Mart Müürisepp. Foto: Tiit Mõtus

4. hooaeg

Neljas hooaeg tuli 2015. aasta sügisel ning pani puhuma uued tuuled: saatejuhiks oli esmakordselt armastatud komöödianäitleja Märt Avandi. Saku suurhalli lavale pääsesid Liina Vahtrik, Rolf Roosalu, Juss Haasma ning tänavune finalist Saara Kadak.

10 000 eurot võitis Juss Haasma, kes kehastas menukat rokkbändi AC/DC ja esitas koos Ott Sepa abiga lugu «Highway to Hell». Võiduraha annetas ta Tartu ülikooli kliinikumi lastefondile.

Kuna tänavu Jussiga rammu katsuda ei tule, võib kuldse hooaja soosikuks pidada Saarat, sest just tema on seekordsetest finalistidest varem kõige kõrgemale kohale jõudnud.

Näosaate neljanda hooaja finaalis võidutses Juss Haasma, kes kehastas rokkbändi AC/DC solisti.
Näosaate neljanda hooaja finaalis võidutses Juss Haasma, kes kehastas rokkbändi AC/DC solisti. Foto: Erlend Štaub

5. hooaeg

Näosaate viies hooaeg oli eetris 2016. aastal ning selle võidule pretendeerisid Kalle Sepp, Raivo E. Tamm, Adeele Sepp ja Liis Lass. Võitis armastatud Kalle Sepp, kes esitas finaalis Georg Otsa lugu «Mõtisklus». Võidetud 10 000 eurot annetas ta mittetulundusühingule Meelespea.

Viienda hooaja võitnud Kalle Sepp kehastus finaalis Georg Otsaks.
Viienda hooaja võitnud Kalle Sepp kehastus finaalis Georg Otsaks. Foto: Erlend Štaub

6. hooaeg

Kuues hooaeg ning praeguse info kohaselt viimane «tavaline» hooaeg oli eetris mullu sügisel. Suurde finaali pääsesid Valter Soosalu, Elina Born, Marta Laan ja Hele Kõrve. Hooaja võitis Placido Domingot kehastanud Valter, kes annetas võidetud 10 000 eurot MTÜ-le Enneaegsed Lapsed.

Näosaate kuuenda hooaja finaalis võidutses Valter Soosalu.
Näosaate kuuenda hooaja finaalis võidutses Valter Soosalu. Foto: Madis Sinivee

7. hooaeg

Tänavu sügisel alanud kuldses hooajas pistavad rinda eelmiste hooaegade säravamad ja meeldejäävamad osalejad. Täna õhtul toimuvasse finaali pääsesid vaid neli parimat: Ott Lepland, Nele-Liis Vaiksoo, Saara Kadak ja Lauri Liiv. Kes võidab, otsustab televaataja.

Su nägu kõlab tuttavalt viimane stuudiosaade 25.11.2018
Su nägu kõlab tuttavalt viimane stuudiosaade 25.11.2018 Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles