Kinnitatud: Kevadel võttesse mineva «Bond 25» näitlejate tiim sai täiendust

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Léa Seydoux
Léa Seydoux Foto: Jonathan Olley / AP/Scanpix

Järgmise James Bondi filmi võtted peaksid algama juba tuleval kevadel ning seega on filmitegijatel (MGM, Eon) näitlejateansambli kokkupanekuga tuli takus. «Bond 25» koodnime all 2020 veebruaris välja tulev kassahitt toob viimaste kuulduste kohaselt ekraanile lisaks Daniel Craigile veel ühe endise Bondi-tähe.

Variety kirjutab, et lisaks juba kinnitatud Daniel Craigile naaseb tegevusse prantsuse näitlejanna Léa Seydoux, kes mängis «Spectres» psühholoog Madeleine Swanni. Stsenaristi ja režissööri rollis on Cary Joji Fukunaga. Kuuldavasti käsikiri alles valmib ning oodatavate sündmuste kohta pole seni veel ridagi avaldatud. Filmima hakatakse 4. märtsil 2019 Londonis, Pinewoodi stuudios.

Nüüd, kus Seydoux peaks paigas olema, olevat puudu veel kaks naisnäitlejat paari võtmerolli: üks mängiks MI6 agenti, kes koos Bondiga töötab, teine aga salapärast naist, kes arvatavalt pahalane. 

Sahistatakse, et Bondi-filmi üritatakse meelitada ka «Bohemian Rhapsody» tähte Rami Malekit, kuid viimasel peaks kevadel olema käsil filmi «Mr. Robot» võtted, mis teeb tema osalemise ebatõenäoliseks. 

Kuuldused käivad, et üles astuvad veerandsajandas Bondi-filmis ka Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear.

«SPECTRE» Madeleine Swann (Léa Seydoux)
«SPECTRE» Madeleine Swann (Léa Seydoux) Foto: outnow.ch
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles