Hard Rock Laager 2019 fännipiletid müüdi läbi uskumatult kiiresti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hard Rock Laager 2019
Hard Rock Laager 2019 Foto: Promopilt

Tulihingelised Hard Rock Laagri austajad kogunesid täna hommikul Tallinnas, Tartus ja Pärnus juba varakult, sest müüki paisati piiratud arv festivali fännipileteid. Kuna tegemist on fännide poolt väga ihaldatud komplektiga, siis sarnaselt eelmisele aastale, müüdi need ka seekord uskumatult kiiresti läbi.

Kolmandat aastat järjest on kõigil soovijatel võimalus soetada ka tavapärasest pisut kallim festivali VIP-pääse, millega kaasneb lisatasudeta parkimiskoht ning priipääse festivali telklasse. Lisaks kingitakse kõigile VIP-pääsme omanikele tänutäheks unikaalne meene festivali toetamise eest.

Järjekorras 18. Hard Rock Laager toimub 28.-29. juunil Vana-Vigalas. Lisaks Eesti metalbändide paremikule toob festival lavale arvukalt välisartiste.

Aastate jooksul on Vana-Vigalas üles astunud sellised suurnimed nagu Lacuna Coil, Katatonia, Napalm Death, Testament, Phil Anselmo, Satyricon ja paljud teised.

Hard Rock Laager 2019 piletijärjekord.
Hard Rock Laager 2019 piletijärjekord. Foto: Promopilt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles