Strateegilise Sekkumise coach'i Carmen Pritsonil ilmus menukas arengukalender «Manifesto»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Pritson.
Carmen Pritson. Foto: Promopilt

Trükist saabus Carmen Pritsoni (42) raamatu «Manifesto - Sinu isiklik arengukalender» esimene trükk. Kuigi raamat jõuab raamatupoodide lettidele alles esmaspäevas on pea pool tiraažist eelmüügiga läbi müüdud.

Raamatut tõlgitakse juba inglise ja soome keelde ning käed on löödud Põhja-Ameerika kirjastajaga. 

Raamatuesitlus-minikursus esmaspäeval T1 Mall of Tallinn Raamatumajas. Tegemist ei ole raamatuesitlusega selle tavapärases võtmes, vaid Carmen Pritson juhendab ka minikursust, millest kõik võivad osa saada - «Kuidas muuta ise unistused reaalsuseks?» 

Carmen Pritson on rahvusvaheliselt sertifitseeritud Strateegilise Sekkumise Coach. Tema õpetajateks on olnud Anthony Robbins, Cloe Madanes, Mark Peysha ja Magali Peysha. Strateegiline sekkumine tähendab paljuski varajast märkamist ja kohest tegutsemist. Selle kogemuse on Carmen omandanud aga juhtides aastaid väga raskeid sotsiaalse sisuga telesaateid. Täna on naine sukeldunud SI psühholoogiasse ja nõustab inimesi erinevates eluvaldkondades. 

Raamat «Manifesto» sündis soovist jagada inimestega reaalseid töövahendeid, mis loovad võimaluse koheseks meelemuutuseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles