Kinokrüpt: Anna Farise seksistseen paroodiast «Õudne film» ajab ikka veel piinlikkusest vingerdama

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Faris
Anna Faris Foto: PHIL McCARTEN / REUTERS / Scanpix

Tänaseni õudukate edetabelis teisel kohal püsiv «Õudne film» (Scary Movie) võis küll olla üks ütlemata labane film, kuid raske on vaielda sellega, et tegu oli ühe legendaarseima žanriparoodiaga läbi ajaloo. Kuigi meeldejäävaid stseene jagus selles 2000. aasta filmis ja järgedes küllaga, siis meenutame neist üht kõige ikoonilisemat. 

Toona 25-aastase Anna Farise jaoks, kellest sai filmisarja tunnusnägu, oli toona tegu esimese suure filmirolliga ning seksistseen, milles tema tegelaskuju Cindy oma peigmehele süütuse kaotab, oli ikka tõeliselt nilbe (sõnu pole vaja, vaadake ise). Näitlejanna ja režissöör Keenan Ivory Wayans kaalusid omal ajal koguni stseeni filmist väljajätmist, kuna kartsid, et publik ei võta seda hästi vastu. Õnneks aga tuli rõve stseen nii suurepäraselt välja, et on igaveseks filmifännide teadvusesse söövitatud ning muutub oma kummalise pilaseguga õudukast ja romantilisest komöödiast ajas koguni naljakamaks. 


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles