Uh! Botoxi-sõber Dolly Parton jahmatab oma välimusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kantrilaulja ja näitleja Dolly Parton (72) väisas linateose «Dumplin» esilinastust Los Angeleses, kus säras liibuvas minikleidis ja näitas oma ülimalt siledat näolappi.

Nimelt on Dolly Parton muusikali helilooja ning pole kahtlustki, et juba soliidses eas naisterahvas haaras üritusel tähelepanu oma efektse minikleidi ning eriti plastise välimusega.

Teisalt ei ole see ka saladus, et Dolly on end aastakümnete jooksul korduvalt iludoktorite abil turgutanud. Pigem ongi kantristaar tuntud just oma ilukirurgialembuse ja suurte rindade tõttu.

Dolly on varasemalt ka ise tunnistanud, et on lasknud paigaldada endale rinnaimplantaadid, korrigeerinud silmalaugusid ning teinud näoringlõikuse. Lisaks on ta lasknud kohendada oma nina ning paigaldanud ka lõuaimplantaadid. Kõigele sellele otsa veel ka korduvad Botoxi süstid.

Vaata galeriist pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles