Kinokrüpt: Väga halb film küsib Amazonis vaatamise eest miljon taala

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Llamageddon»
«Llamageddon» Foto: kaader treilerist

Amazoni filmikosmoses hõljub arusaamatu nähtusena õudukas pealkirjaga «Llamageddon», mis küsib seda vaadata tahtvate friikide käest miljon dollarit.

Kinoportaal Bloody Disgusting kirjutab, et tegu on ilmselt kõige kallima filmiga Amazoni ajaloos, samas kui film ise mõistagi sellest ka mikromurdosa väärt ei ole. Ometi on teos sulaselgelt ma rendihinnaks määranud $1,000,000.99 dollarit kõrgemas ja ja $999,999.99 madalamas kvaliteedis.

Foto: Bloody Disgusting



Mõistagi saab tegu olla vaid nutika nalja või reklaamitrikiga ning tekib tahtmine film tellida juba puhtalt seepärast, et näha, mis saab. Film ise muidugi kuskilt otsast vaatamist ilmselt ei vääri, ehkki film on kuidagi teeninud 4 tärni 5st ja sünopsis on intrigeeriv: «Kosmosest saabuv tapjalaama asub pahaaimamatuid tudengeid maha nottima.» Sellist asja pole vist varem nähtud. Õnneks saab juba treileri abil põhimõtteliselt uudishimu rahuldatud. See on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles