Elina Nechayeva, modellid ja köielkõndija: vaata, mis toimus Colonna suurel heategevuslikul aastalõpugalal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Estonia kontserdisaalis toimunud Colonna heategevuslikul aastalõpugalal koguti kokku rekordilised 64 000 eurot. Vaata, mis suurejoonelisel üritusel aset leidis ja kes kohal käisid!

Estonia kontserdisaalis toimunud traditsiooniline galaõhtu oli osa detsembri lõpuni kestvast Colonna Heategevusfondi ja Keskhaigla sünnitusmaja laiemast kampaaniast «Aita päästa elu», mille eesmärgiks on koguda raha sügavalt enneaegsete laste stabiliseerimislaua LifeStart ostmiseks.

Elustamisseadmetega varustatud stabiliseerimislaua abil on võimalik viivitada vastsündinu nabaväädi läbilõikamisega. Tänu nabaväädile saab imik platsentast veel mõnda aega hapnikurikast verd, mis aitab sügavalt enneaegsel beebil üsavälise eluga loomupäraselt kohaneda. 

Galaõhtu ühed suurimad eraisikutest annetajad olid Colonna asutaja ja tegevjuht Roberto de Silvestri ning ettevõtte kaasasutaja Andrea Agostinone. Õhtut juhtisid muusikud Elina Nechayeva ja Valter Soosalu, kohal olid modellid, tantsijad ja akrobaadid.

Roberto de Silvestri ütles, et kuigi Colonna põhitegevus on seotud pikaajaliste äriinvesteeringutega, soovitakse vaadata tulevikku ka läbi heategevuslike algatuste. «Oleme alates 2013. aastast kogunud vastsündinute ja ennetähtaegsete laste aitamiseks üle 120 000 euro. Käesoleva aasta sügisel loodud heategevusfondi eesmärk on jõuda veelgi rohkemate abivajajateni,» rääkis mees.

Enneaegsete laste stabiliseerimislaud on plaanis soetada ning see Keskhaigla Sünnitusmajale üle anda kohe 2019. aasta alguses, et kõige väiksemad ilmakodanikud võimalikult kiiresti senisest veelgi tõhusamalt abi saaks. 

Ida-Tallinna Keskhaigla vastsündinute osakonna juhataja dr Pille Andresson sõnul on tegemist ämmaemandate ja arstide jaoks väga olulise abivahendiga, mis aitab kõige nõrgemaid tõhusamalt abistada.

Heategevuskampaania «Aita päästa elu» kestab detsembri lõpuni. Stabiliseerimislaua soetamisest üle jääv summa suunatakse Colonna Heategevusfondi järgmiste heategevuslike projektide toetuseks.

Varem on kinnisvarainvesteerimisfirma Colonna toetajate abiga soetanud vastsündinute elustamislaua, kuvöösi, vastsündinu ajumonitori, aju hapnikusisalduse mõõteseadmed ning renoveerinud kaks peretuba.

2006. aastal tegevust alustanud firma on üks suuremaid ärikinnisvarasse investeerijaid Eestis ja Baltimaades. Colonna grupi vahendusel on investeeritud Balti kinnisvaraturule üle 300 miljoni euro.

Täpsemat infot heategevuskampaania kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles