Elektropop-trio I Wear* Experiment andis välja teise stuudioalbumi ja ägeda musavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Wear* Experiment
I Wear* Experiment Foto: Renee Altrov/Promopilt

​Täna ilmus uus album elektropoppi viljelevalt triolt I Wear* Experiment. Kauamängiv kannab nime «Jupiterz» ning on nüüd saadaval hästivarustatud muusikakauplustes ja kõikides digikanalites.

Täna ilmus I Wear* Experimenti teine stuudioalbum «Jupiterz». Plaat on tervenisti salvestatud bändiliikmete endi poolt ning inspireeritud suuresti Aasias ja Euroopas tuuritamisest. «Oleme tuuritades õppinud, et inimesed, vaatamata rahvusest, on ikka inimesed, kes tahavad suures plaanis samu asju ja jagavad ühtseid väärtusi ja muresid,» rääkis bändi trummar Mikk Simson.

«Oleme saanud tunda, et maailm on väike, et elu Eestis on väga hea ja et rohi ei ole kunagi «teisel pool» rohelisem,» jätkas Mikk ning lisas: «Bändina oleme kindlasti õppinud kannatlikkust teineteise ja võõraste suhtes. Samuti oleme leidnud palju uusi sõpru, tuttavaid ja mõttekaaslasi.»

I Wear* Experiment andis välja uue albumi «Jupiterz».
I Wear* Experiment andis välja uue albumi «Jupiterz». Foto: Pressimaterjalid

Kitarrist Hando Jaksi sõnul on tuuritamine muutnud neid paremaks live-bändiks. «Kuna kontserte on olnud kõikvõimalikes oludes ja keset live'e tekkis alatasa ootamatuid olukordi, siis nüüd oskame neid olukordi palju külmema närviga lahendada,» rääkis muusik.

Uut albumit esitleb I Wear* Experiment 2. veebruaril Kultuurikatlas toimuval Intsikurmu Talifestivalil, kus astutakse üles peaesinejana. «Intsikurmu Talifestivalile järgneb Eesti tuur, mille käigus jõuame linnadesse, kus me pole varem avalikult esinenud. Suvel esineme erinevatel Euroopa festivalidel ja sügisel läheme taas Aasiasse tuurile. Isiklikult olen väga elevil, et saaks hakata juba uue materjaliga tegelema,» sõnab Mikk Simson.

Täna anti välja ka video värskeimale singlile «Almere». Video režissöör on Martin Randalu. Albumit saab kuulata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles