Sinilinnu ruumides avab sel nädalavahetusel uksed uus kontsertklubi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinilinnu ruumides alustab sel nädalavahetusel tegevust U3 Kontsertklubi.
Sinilinnu ruumides alustab sel nädalavahetusel tegevust U3 Kontsertklubi. Foto: Pressimaterjalid

Tallinna vanalinnas kuu aega tagasi tegevust alustanud U3 Kontsertklubi avab sel nädalavahetusel ametlikult uksed. Enne tegutses samades ruumides legendaarne kohvik Sinilind, mis kevadel suleti.

Pea kuu tegutsenud U3 Kontsertklubi avab ametlikult uksed sel laupäeval, mil lavale astuvad Chalice ehk Jarek Kasar, Muster, Ilus Hetk (DJ Girti Suun ja DJ Liisi Voolaid) ning DJ Laura Prits. Täna annavad avapeoeelsel õhtul esmakordselt ühiskontserdi kaks uuema põlvkonna rokkbändi Sibyl Vane ja The Boondocks.

«Avapeole on lubanud tulla päris mitmed tähtsad festivalikorraldajad ja muud muusikaelutegelased. Loodan, et uus klubi täidab live-kohtade tühimiku ja toob bändid taas siia majja ja saali esinema,» tõdes Richard Mägar, kes on enda sõnul üks nooremaid klubipidajaid Eestis.

Lähipäevil avalikustab U3 detsembrikuu programmi, kus oodata on mitmeid põnevaid kontserte ja üllatusi. U3 Kontsertklubi on Uuel tänaval tegutsev uus klubi, milles toimuvad live-bändide kontserdid, üritustesarjad ja peod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles