Galerii: Paljas Porgand esitles oma neljandat retseptiraamatut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre esitles Tallinnas Viru keskuse Rahva raamatus uhiuut retseptiraamatut «Mu süda kuulub kolmele: toidule, loomadele ja minule». Vaata ürituse galeriid!

Loe raamatu tutvustust:

«Mu süda kuulub kolmele - toidule, loomadele ja minule» on Paljas Porgandi ehk kodanikunimega Merilin Taimre neljas retseptiraamat, kus on koondatud kokku tervislikud vegan retseptid, mis ei sisalda grammigi loomset toorainet ning on enamuses ka gluteeni- ja suhkruvabad.

Ei saa eirata fakti, et taimne eluviis on kogumas üha suuremat kõlapinda ning saanud igapäeva osaks paljudele eestlastele. Selle raamatu eesmärk ongi pakkuda võimalikult lihtsat, samas kompaktset teavet veganluse kohta – olgu lugejaks vegan või mitte.

Usun, et taimetoitlus võiks saada osaks kõigile, rakendades seda kas täielikult iga päev või ainult üks päev nädalas. Igasugune samm tervislikuma ja loomadesõbralikuma eluviisi suunas on teretulnud! Üks tõeliselt meeleolukas, isuäratav raamat nii fotograafia, toidu kui tervisliku eluviisi nautlejatele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles