Pildid ja video: instakaunitar Katri Kats reisis saarele, kus saab sigade seltsis päikest võtta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalmeediastaar Katri Kats ehk Katri Palm.
Sotsiaalmeediastaar Katri Kats ehk Katri Palm. Foto: Instagram

Juhani, vaata ette! Paistab, et instakaunitar Katri Kats ehk Katri Palm on leidnud endale uue kaaslase, kelle seltsis kuuma päikese all rannaliival peesitada. Vaata pildilt, kellega tegu!

Maailmarändurist instastaar jagas sotsiaalmeedias pilti, kus naudib Bahama saartel bikiinides päikesepaistet. Seekord rändab pilk aga kaunitari kehavõludelt neiu üllatava kaaslase peale - nimelt päevitab 25-aastane Katri koos seaga. «Paradiis paneb pea ringi käima,» kirjutas kaunitar pildi all.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paradise making us dizzy ?

A post shared by KATRI KATS (@katrikats) on

Pildi tagamaad pole aga sugugi nii eriskummalised, kui esmapilgul tunduda võib. Nimelt on Eestist pärit sotsiaalmeediategelane reisinud Atlandi ookeani saarestikus asuvale rannikusaarele Big Major Cay, mida kutsutakse rahvakeeles Pig Beachiks ehk sigade rannaks. Saare põhilised püsielanikud ongi sead, inimesi seal ei ela.

Kärssninad veedavad päevi ujudes ja turistide paatide ümber tiirutades, lootes saada maitsvaid toidupalakesi. Saarel elab neid umbes 20.

Loomulikult pole Katri sugugi esimene kaunitar, kes notsud pildile on püüdnud. Sigade rannast on saanud tõeline turismimagnet. Vaata galeriist, kuidas ujuvate sigade päevad mööduvad:

Kuidas sead endale sellise kodupaiga said, on teadmata. Spekuleeritakse, et nad võivad olla kunagi laevaõnnetuses ellu jäänud sigade järeltulijad või hoopis meremeeste toodud, kes kasutasid loomi elava toidutagavarana.

Vaata ujuvatest sigadest ka videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles