Video: Instagrami staarist Dubai teismeline miljardär näitab, millises muinasjutulises luksuses ta elab

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rashed Saif Belhasa
Rashed Saif Belhasa Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Araabia Ühendemiraatide Dubai noor miljardär, kes on ka Instagrami ja Youtube'i staar, demonstreerib sotsiaalmeedias, millises luksuses ta elab.

16-aastane Rashed Saif Belhasa on Dubai tuntud ehitusärimehe Saif Ahmed Belhasa poeg, teatab Daily Mail.

Rashed Saif Belhasa
Rashed Saif Belhasa Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ta on Instagramis tuntud nii oma suure jalatsite kollektsiooni, mille väärtus on umbes üks miljon dollarit kui ta kodu juures oleva eksootilise loomaaia tõttu. Ärimees Saif Ahmed Belhasa ostis need loomad teistest eraloomaaedadest, mis suleti.

Belhasa pere loomaaed, kus on lõvisid, tiigreid, leoparde, pantreid, ahve, kaelkirjakuid ja karusid, on nähtav villa suurest elutoast.

Loomad kannavad nimesid, mis viitavad luksusbrändidele ja kuulsustele. Seal on näiteks Versace lõvi, Gucci ja Diori orangutanid, Paris Hiltoni puuma ja teisi.

Rashed Saif Belhasa tegutseb Instagramis nime all Money Kicks, tal on seal 1,5 miljonit jälgijat.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Young boss ???❤️ #welivinglife #mydubai #dubai

A post shared by Moneykicks - We Living Life (@rsbelhasa) on

Noor dubailane demonsteeris oma  muinasjutulist kodu Briti Channel 4 saates «World’s Weirdest Homes» (Maailma kõige kummalisemad kodud). Noormees teatas, et tulevikus kavatseb ta astuda oma eduka isa jälgedes ja saada rikkamaks kui ta isa on.

Belhasade juures on olnud külalisteks mitmed tuntud inimesed, kelle seas on nii Hollywoodi staare, lauljaid, sportlasi, poliitikuid kui teisi avaliku elu tegelasi. Teiste seas laulja Mariah Carey, vutistaar Cristiano Ronaldo, seltskonnakaunitar Paris Hilton ja näitleja Jackie Chan.

Belhasade perel on lisaks Dubai kodule veel villa Prantsusmaal Évian-les-Bains’is ja Dubai kunstsaarel Palm Jumeirahl. Veel on perel suur hobusefarm, kus on umbes 60 ratsahobust.

Noore Belhasa suurimaks uhkuseks on ta hiiglaslik jalatsite kollektsioon, milles on eksklusiivseid Yeezy, Bapes ja Air Jordan spordijalatseid.

Noormehe teatel on ta jalatsikollektsiooni väärtus üks miljon dollarit. Ta jalatsite hulgas on ka prantslasest jalgpallurile Paul Bogbale kuulunud jalgpallijalatsid, mis tehti eksklusiivselt sellel vutistaarile. Dubai jõukur ostis need suure raha eest oma kollektsiooni.

Belhasade põhielukohas on veel mitmeid luksusi, kaasa arvatud täismõõtmetes jalgpalliväljak, kino, bassein, jõusaal ja spaa.

Samuti on perel paarkümmend luksusautot. 16-aastase Rashed Said Belhasa lemmik on Ferrari F12 Berlinetta. Ta ei saa sellega sõita enne, kui on saanud 18-aastaseks, mis on Dubais täisiga.

Belhasa Instagram ja Youtube'i kanal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles